Για πάντα ο Ρανιέρι στη Λέστερ
Η Λέστερ έφθασε στην κορυφή του «Ολύμπου», κατέκτησε τον τίτλο στην Αγγλία, για πρώτη φορά στην ιστορία της, και οι οπαδοί της ακόμη πανηγυρίζουν. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι είναι ο «αρχιτέκτονας» της φετινής ομάδας-έκπληξη στην Αγγλία και αυτός που την οδήγησε στην κατάκτηση του τίτλου. Ο Ιταλός τεχνικός, λοιπόν, είχε δηλώσει πως θέλει ν' ανανεώσει το συμβόλαιο του για πολλά ακόμη χρόνια και η διοίκηση της αγγλικής ομάδας σπεύδει να ικανοποιήσει την επιθυμία του.
Η Λέστερ έφθασε στην κορυφή του «Ολύμπου», κατέκτησε τον τίτλο στην Αγγλία, για πρώτη φορά στην ιστορία της, και οι οπαδοί της ακόμη πανηγυρίζουν. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι είναι ο «αρχιτέκτονας» της φετινής ομάδας-έκπληξη στην Αγγλία και αυτός που την οδήγησε στην κατάκτηση του τίτλου. Ο Ιταλός τεχνικός, λοιπόν, είχε δηλώσει πως θέλει ν’ ανανεώσει το συμβόλαιο του για πολλά ακόμη χρόνια και η διοίκηση της αγγλικής ομάδας σπεύδει να ικανοποιήσει την επιθυμία του.
Σύμφωνα με σημερινές πληροφορίες των βρετανικών ΜΜΕ, η διοίκηση εξετάζει να προσφέρει στον Ιταλό κόουτς νέο πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας και να τον κρατήσει για πάντα στην ομάδα! Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για εξαετές ή επταετές συμβόλαιο με κατακόρυφη αύξηση των αποδοχών του. Ο Ρανιέρι αμείβεται με δύο εκατ. ευρώ ετησίως και με το νέο συμβόλαιο, που θα υπογράψει έως το τέλος της επόμενης εβδομάδας, θα δει τις απολαβές του ν’ αγγίζουν το ποσό των έξι εκατ. το χρόνο. Υπενθυμίζεται πως φέτος ο Ρανιέρι -πέραν της στάνταρ αμοιβής του- έλαβε περίπου 9 εκατ. ευρώ ως μπόνους, για την κατάκτηση του τροπαίου στην πρέμιερ λιγκ.
Στο μεταξύ η διοίκηση της Λέστερ κλείνει τη συζήτηση για την παραχώρηση του Τζέιμι Βάρντι. Ο διεθνής επιθετικός, που έχει πετύχει 24 γκολ τη σεζόν στην πρέμιερ λιγκ, έχει προτάσεις από άλλες ομάδες, αλλά οι «αλεπούδες» θέλουν να τον κρατήσουν, καθώς έχει πρόσφατα ανανεώσει το συμβόλαιο του έως το καλοκαίρι του 2019. Ο 29χρονος φορ, ο οποίος ως το 2012 έπαιζε ποδόσφαιρο ερασιτεχνικά στη Φλίτγουντ Τάουν, αποτελεί την επιτομή του θαύματος που έχει πετύχει φέτος ο Ρανιέρι, φτάνοντας να κληθεί και να παίξει στην εθνική Αγγλίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ισοκράτης: Η παιδεία ως δύναμη του λόγου (Μέρος ΙΓ’)
- Πίσω στο συνεργείο ο πύραυλος του Artemis ΙI – Τον Απρίλιο η ιστορική επιστροφή της NASA στη Σελήνη
- Το ιδιαίτερο στατιστικό του Γιόβιτς με την ΑΕΚ
- Τέμπη: Συνεχίζεται η δίκη για τα βίντεο – Καταθέτει ο πατέρας τη Μάρθης και δικαστικοί πραγματογνώμονες
- Στις φλόγες το Μεξικό μετά τον θάνατο του Ελ Μέντσο – Αιματηρά αντίποινα, στρατός στους δρόμους, φόβοι για ντόμινο βίας
- Όχι, δεν είναι η Τέιλορ Σουίφτ που έχεις συνηθίσει: Έτσι είναι η 36χρονη popstar χωρίς makeup και μαλλί κομμωτηρίου





