Ανήλικος Αφγανός θύμα βιασμού από 29χρονο ομοεθνή του στo hot spot της Χίου
Στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου κρατείται 29χρονος Αφγανός, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε 13χρονο ομοεθνή του μέσα στο hot spot του νησιού. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία, για να απολογηθεί την Πέμπτη. Ο ανήλικος εξακολουθεί να νοσηλεύεται.
Στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου κρατείται 29χρονος Αφγανός, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε 13χρονο ομοεθνή του μέσα στο hot spot της ΒΙΑΛ στο Χαλκειός.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου, ο οποίος του απήγγειλε κακουργηματική κατηγορία και τον παρέπεμψε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία, για να απολογηθεί την Πέμπτη.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό φέρεται ότι έγινε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής. Το πρωί του Σαββάτου καταγγέλθηκε από το θύμα και την οικογένειά του.
Ο 13χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Χίου, όπου παρακολουθείται από ειδικό παιδοψυχολόγο.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας