Στον τελικό πέρασε η Μίλαν έπειτα από 13 χρόνια
Η Μίλαν θα επανεμφανιστεί σε τελικό κυπέλλου Ιταλίας για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια. Στους ημιτελικούς της διοργάνωσης οι «Ροσονέρι» ξεπέρασαν εύκολα το εμπόδιο της Αλεσάντρια, ομάδα Γ΄ κατηγορίας, την οποία συνέτριψαν 5-0 στο Μιλάνο. Ετσι, σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα, προκρίθηκαν με δύο νίκες στον τελικό, όπου στις 21 Μαϊου στο «Ολίμπικο» θα αντιμετωπίσουν εκτός... συνταρακτικού απροόπτου, τη Γιουβέντους.
Η Μίλαν θα επανεμφανιστεί σε τελικό κυπέλλου Ιταλίας για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια. Στους ημιτελικούς της διοργάνωσης οι «Ροσονέρι» ξεπέρασαν εύκολα το εμπόδιο της Αλεσάντρια, ομάδα Γ΄ κατηγορίας, την οποία συνέτριψαν 5-0 στο Μιλάνο.
Ετσι, σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα, προκρίθηκαν με δύο νίκες στον τελικό, όπου στις 21 Μαϊου στο «Ολίμπικο» θα αντιμετωπίσουν εκτός… συνταρακτικού απροόπτου, τη Γιουβέντους.
Οι Μενέζ (20΄,39΄), Ρομανιόλι (24΄), Σαμπάτο (80΄-αυτογκόλ), Μπαλοτέλι (90΄) ήταν οι σκόρερ της Μίλαν, που θα διεκδικήσει το τρόπαιο σε τελικό για πρώτη φορά μετά το 2003, όταν κατέκτησε το τελευταίο της Coppa Italia με αντίπαλο τη Ρόμα.
Τα αποτελέσματα των δεύτερων ημιτελικών του Κυπέλλου Ιταλίας (σε παρένθεση το σκορ της πρώτης αναμέτρησης):
Μίλαν-Αλεσάντρια 5-0 (1-0)
Ιντερ-Γιουβέντους 2/3 (0-3)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Trump’s War on Iran Threatens to Drive Up Oil Prices and Inflation
- Μέση Ανατολή: Χάος στις αεροπορικές μετακινήσεις – Χάρτης δείχνει τα αεροσκάφη να απομακρύνονται
- Αυτή είναι η φανέλα του ΠΑΟΚ για τα 100 χρόνια (vid)
- Ιράν: Βίντεο και φωτογραφίες από τη στιγμή του βομβαρδισμού στο συγκρότημα που σκοτώθηκε ο Αλί Χαμενεΐ
- Ο Σούπερμαν δεν χρειάζεται άλλον έναν θάνατο: Η ιστορία που ο Τζέιμς Γκαν οφείλει να αφήσει στο ράφι
- Επίδομα θέρμανσης: Πότε θα καταβληθεί η δεύτερη δόση

