Στον τελικό πέρασε η Μίλαν έπειτα από 13 χρόνια
Η Μίλαν θα επανεμφανιστεί σε τελικό κυπέλλου Ιταλίας για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια. Στους ημιτελικούς της διοργάνωσης οι «Ροσονέρι» ξεπέρασαν εύκολα το εμπόδιο της Αλεσάντρια, ομάδα Γ΄ κατηγορίας, την οποία συνέτριψαν 5-0 στο Μιλάνο. Ετσι, σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα, προκρίθηκαν με δύο νίκες στον τελικό, όπου στις 21 Μαϊου στο «Ολίμπικο» θα αντιμετωπίσουν εκτός... συνταρακτικού απροόπτου, τη Γιουβέντους.
Η Μίλαν θα επανεμφανιστεί σε τελικό κυπέλλου Ιταλίας για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια. Στους ημιτελικούς της διοργάνωσης οι «Ροσονέρι» ξεπέρασαν εύκολα το εμπόδιο της Αλεσάντρια, ομάδα Γ΄ κατηγορίας, την οποία συνέτριψαν 5-0 στο Μιλάνο.
Ετσι, σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα, προκρίθηκαν με δύο νίκες στον τελικό, όπου στις 21 Μαϊου στο «Ολίμπικο» θα αντιμετωπίσουν εκτός… συνταρακτικού απροόπτου, τη Γιουβέντους.
Οι Μενέζ (20΄,39΄), Ρομανιόλι (24΄), Σαμπάτο (80΄-αυτογκόλ), Μπαλοτέλι (90΄) ήταν οι σκόρερ της Μίλαν, που θα διεκδικήσει το τρόπαιο σε τελικό για πρώτη φορά μετά το 2003, όταν κατέκτησε το τελευταίο της Coppa Italia με αντίπαλο τη Ρόμα.
Τα αποτελέσματα των δεύτερων ημιτελικών του Κυπέλλου Ιταλίας (σε παρένθεση το σκορ της πρώτης αναμέτρησης):
Μίλαν-Αλεσάντρια 5-0 (1-0)
Ιντερ-Γιουβέντους 2/3 (0-3)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Τραμπ έδωσε διορία στο Ιράν να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ ή θα χτυπήσει εργοστάσια παραγωγής ενέργειας
- ΠΟΥ: Περισσότεροι από 60 νεκροί εξαιτίας πλήγματος σε κέντρο υγείας στο Νταρφούρ του Σουδάν
- Το Ιράν υποστηρίζει ότι «καμία περιοχή δεν είναι ασφαλής» – Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τους εχθρούς μας λέει ο Νετανιάχου
- Σαρωτική η Έβερτον με Τσέλσι (3-0), βαθμός «ανάσα» για τη Λιντς με Μπρέντφορντ (0-0)
- Γιορτή σήμερα 22 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.03.2026]


