Ποτάμι για αλλαγές στην ΕΛ.ΑΣ.: Δεν ανέχονται τους άξιους ανθρώπους
«Οι αλλαγές στην ΕΛ.ΑΣ. αποτελούν άλλη μια ένδειξη ότι η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν ανέχεται τους άξιους ανθρώπους» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ποταμιού.
«Οι αλλαγές στην ΕΛ.ΑΣ. αποτελούν άλλη μια ένδειξη ότι η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν ανέχεται τους άξιους ανθρώπους» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ποταμιού.
Διαβάστε επίσης:
- ΠΑΣΟΚ: «Εχθρός» για τον έλεγχο του Διαδικτύου ο Σφακιανάκης;
- ΝΔ: Να ανακληθούν οι απαράδεκτες αποφάσεις για την ΕΛ.ΑΣ.
- Έκπληκτοι και στην ΕΛ.ΑΣ. από τις αποφάσεις για Σφακιανάκη, Σταυρόπουλο
Και συνεχίζει η ανακοίνωση: «Η απομάκρυνση του Σταύρου Σταυρόπουλου και η υποβάθμιση του Μανώλη Σφακιανάκη αποτελούν σοβαρό πλήγμα για την ΕΛ.ΑΣ.
» Ο κ. Σταυρόπουλος, επί σειρά ετών υπεύθυνος για τη δίωξη του οργανωμένου εγκλήματος, εξιχνίασε δεκάδες ανθρωποκτονίες και υποθέσεις απαγωγών. Αποτέλεσε υπόδειγμα αξιωματικού τόσο για τις ικανότητες όσο και για το ήθος του, προσόντα που δεν εκτιμώνται από την κυβέρνηση.
» Η υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό της και καθολική αναγνώριση του έργου της από την κοινωνία αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη.
» Ο ελληνικός λαός πρέπει να αισθανθεί ότι η μάχη απέναντι στο οργανωμένο και στο ηλεκτρονικό έγκλημα θα είναι αδιάκοπη και ανεπηρέαστη από κομματικές παρεμβολές. Δυστυχώς η πολιτεία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν εγγυάται ότι η ασφάλεια των Ελλήνων είναι υπέρτατο αγαθό.»
Σφακιανάκης-Σταυρόπουλος έφυγαν γιατί δούλευαν. Σγουρίδης γιατί είπε την αληθεια. Η φαυλότητα ΣΥΡΙΖΑ έχει και όρια. Ως πότε θα ανεχόμαστε;
— Harry Theoharis (@htheoharis) February 18, 2016
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τροχαίο ατύχημα με έναν σοβαρά τραυματία στο Μενίδι
- ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ και υποκλοπές: Δεν είναι σκάνδαλα ενός απρόσωπου βαθέος κράτους αλλά του προσωπικού κράτους Μητσοτάκη
- «Έτριψε το αηδιαστικό αιδοίο της επάνω μου» – Η Ρούμπι Ρόουζ καταγγέλει την Κέιτι Πέρι για σεξουαλική επίθεση
- Τα must‑have προϊόντα για το απόλυτο no‑makeup makeup look
- Η ώρα της τετράδας: Οι πρώτες ρεβάνς στις τιτανομαχίες των προημιτελικών του Champions League
- Κεφαλονιά: 19χρονη βρέθηκε νεκρή στην κεντρική πλατεία του Αργοστολίου
- Καύσιμα: Πάνω κάτω οι τιμές στο πετρέλαιο κίνησης
- Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση για σκάνδαλο υποκλοπών και ΟΠΕΚΕΠΕ – «Έχουμε γίνει πελάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442