
Λεβαδειακός-Ατρόμητος για την τρίτη και… φαρμακερή (19:30)
Ύστερα από δύο αναβολές αναμένεται επιτέλους να διεξαχθεί η αναμέτρηση στην Λιβαδειά ανάμεσα στον τοπικό Λεβαδειακό και τον Ατρόμητο (19:30). Οι δυο ομάδες στο εξ αναβολής ματς της 16ης αγωνιστικής επιθυμούν την επιστροφή στις νίκες.
Ύστερα από δύο αναβολές αναμένεται επιτέλους να διεξαχθεί η αναμέτρηση στην Λιβαδειά ανάμεσα στον τοπικό Λεβαδειακό και τον Ατρόμητο (19:30). Οι δυο ομάδες στο εξ αναβολής ματς της 16ης αγωνιστικής επιθυμούν την επιστροφή στις νίκες.
Οι Βοιωτοί πανηγύρισαν τελευταία φορά στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ και έκτοτε δεν έχουν πάρει άλλο τρίποντο. Από την άλλη, ο Ατρόμητος, δεν έχει φύγει ποτέ από την εν λόγω έδρα με τη νίκη.
Η αποστολή του Λεβαδειακού: Τσιντώτας, Βερέμκο, Τριποτσέρης, Μανωλάς, Γιάχιτς, Τόπι, Τσουρίκοφ, Μεντί, Μουλόπουλος, Μαχαμάτ, Μίνγκας, Ατζαγκούν, Καψάσκης, Μπελγκαζουανί, Μερεμπασβίλι, Μάντζιος, Ντομοβτσίσκι, Μπεν.
Η αποστολή του Ατρομήτου: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κεϊτά, Λημνιός, Κούρος, Νάτσος, Λαζαρίδης, Ούμπιντες, Στόιτσεφ, Κοντοές, Παπαδόπουλος, Ματέι, Μπάλλας, Μπρίτο, Θεολόγου, Μπίτολο, Λε Ταλέκ, Φυτανίδης, Γροντής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ειρηνικός: 5 νεκροί σε νέες δολοφονικές επιθέσεις των ΗΠΑ εναντίον ταχύπλοων
- Νιγηρία: Δεκάδες νεκροί σε αεροπορικά πλήγματα με στόχο τζιχαντιστές της Μπόκο Χαράμ
- Κύπρος: «Δεν διαπραγματεύεται» τις βάσεις η Βρετανία – Εκτός συζήτησης η κυριαρχία σε Ακρωτήρι και Δεκέλεια
- Περού: Η υποψήφια της δεξιάς Φουχιμόρι προηγείται στις προεδρικές εκλογές
- Ουγγαρία: Το Tisza εξασφαλίζει υπερπλειοψηφία δύο τρίτων στο κοινοβούλιο
- Ουκρανία: Ελαβε τέλος και επισήμως η πασχαλινή κατάπαυση του πυρός με τη Ρωσία



