Και επίσημα ο Πλατινί απέσυρε την υποψηφιότητά του…
Μετά τη βαριά ποινή που του επέβαλε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, με απαγόρευση ενασχόλησης με το άθλημα για τα επόμενα οκτώ χρόνια, ο Μισέλ Πλατινί, όπως ήταν αναμενόμενο, ανακοίνωσε την απόσυρση της υποψηφιότητάς του για την προεδρία της FIFA. «Δεν μπορώ πλέον να συνεχίσω έτσι. Δεν έχω ούτε τον χρόνο, ούτε τα μέσα, για να παω να δω τους ψηφοφόρους, να συναντήσω κόσμο και να παλέψω για την εκλογή μου», δήλωσε μεταξύ άλλων στη «L' Equipe».
Μετά τη βαριά ποινή που του επέβαλε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, με απαγόρευση ενασχόλησης με το άθλημα για τα επόμενα οκτώ χρόνια, ο Μισέλ Πλατινί, όπως ήταν αναμενόμενο, ανακοίνωσε την απόσυρση της υποψηφιότητάς του για την προεδρία της FIFA.
«Αποσύρω την υποψηφιότητά μου. Δεν μπορώ πλέον να συνεχίσω έτσι. Δεν έχω ούτε τον χρόνο, ούτε τα μέσα, για να παω να δω τους ψηφοφόρους, να συναντήσω κόσμο και να παλέψω για την εκλογή μου», δήλωσε ο νυν πρόεδρος της UEFA στη γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe» .
Θυμίζουμε πως ο Πλατινί τιμωρήθηκε για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο διαφθοράς της FIFA, όπου διάφορα έγγραφα αποδείκνυαν παράνομες χρηματικές συναλλαγές του με τον πρόεδρο της FIFA, Σεπ Μπλάτερ, ο οποίος τιμωρήθηκε με την ίδια ποινή.
Ο Πλατινί έχει προσφύγει στα αρμόδια όργανα κατά της απόφασης της τιμωρίας του και εξακολουθεί να δηλώνει αθώος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τεράστιος Καραλής: Ασημένιος στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν (vid)
- «Αμετανόητος θύτης» – Η Ροζάνα Αρκέτ γράφει ανοιχτή επιστολή στον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν
- Ραφήνα: Εμπλοκή κάβου στην προπέλα του πλοίου «Θεολόγος» – Ταλαιπωρία για 673 επιβάτες
- Τορούν 2026: Εξασφάλισε το ασημένιο και προσπαθεί για το χρυσό ο Καραλής!
- Τι λέει στο in η δικηγόρος που γέννησε πρόωρα και δεν της αναγνωρίστηκε ανωτέρα βία
- Σακελλαρίδης: Πόσο ακόμα η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα συνεχίσει να συμπεριφέρεται ως τοποτηρητής του Τραμπ και του Νετανιάχου

