Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Νεκρός βρέθηκε ο πρώην παίκτης της Ξάνθης, Στιβ Γκοχούρι

Νεκρός βρέθηκε ο πρώην παίκτης της Ξάνθης, Στιβ Γκοχούρι

Νεκρός βρέθηκε το Σάββατο στον ποταμό Ρήνο ο πρώην παίκτης της Ξάνθης, Στιβ Γκοχούρι. Η οικογένεια του είχε δηλώσει την εξαφάνισή του ήδη από τον Δεκέμβριο, έξι ημέρες αφού είχε παραβρεθεί στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ποδοσφαιρικής ομάδας του, TSV Στάινμπαχ και έκτοτε αγνοείτο. Η αιτία θανάτου του δεν έχει εξακριβωθεί μέχρι στιγμής, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις πρόκειται για αυτοκτονία.

Νεκρός βρέθηκε το Σάββατο στον ποταμό Ρήνο ο πρώην παίκτης της Ξάνθης, Στιβ Γκοχούρι. Η οικογένεια του είχε δηλώσει την εξαφάνισή του ήδη από τον Δεκέμβριο, έξι ημέρες αφού είχε παραβρεθεί στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ποδοσφαιρικής ομάδας του, TSV Στάινμπαχ και έκτοτε αγνοείτο.

Προγραμμάτιζε να ταξιδέψει εν συνεχεία στο Παρίσι για να περάσει τις γιορτές με την οικογένειά του, αλλά δεν έφτασε ποτέ. Η αστυνομία του Ντίσελντορφ επιβεβαίωσε το θάνατο του 34χρονου Ιβοριανού αμυντικού που είχε 13 συμμετοχές με την εθνική της πατρίδας του.

Ο Γκοχούρι είχε υπογράψει στην Ξάνθη στις 29 Ιουνίου 2013, ενώ το διάστημα 2010-2012 φόρεσε τη φανέλα της Γουίγκαν. Είχε αγωνιστεί επίσης στις Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μπορούσια Γκλάντμπαχ ανάμεσα σε άλλες ομάδες.

Η αιτία θανάτου του δεν έχει εξακριβωθεί μέχρι στιγμής, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις πρόκειται για αυτοκτονία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Headlines:
Δείτε όλες τις Τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο