
Nεκρός ποδοσφαιριστής που εμπλεκόταν σε «στημένα» ματς
Άλλη μια περίεργη υπόθεση γύρω από τα «στημένα» ματς του ποδοσφαίρου, έρχεται από το εξωτερικό για να ταράξει τα νερά. Μπορεί να μην έχει να κάνει με το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά όπως αποδεικνύεται όσοι αναμειγνύονται σε τέτοιου είδους σκάνδαλα, δεν έχουν καλά ξεμπερδέματα. Το πρωί της Κυριακής στο Ελ Σαλβαδόρ, δολοφονήθηκε ο 33χρονος πρώην διεθνής αμυντικός, Αλφρέδο Πατσέκο. Το Σεπτέμβριο του 2013 είχε τιμωρηθεί με διά βίου απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.
Άλλη μια περίεργη υπόθεση γύρω από τα «στημένα» ματς του ποδοσφαίρου, έρχεται από το εξωτερικό για να ταράξει τα νερά. Μπορεί να μην έχει να κάνει με το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά όπως αποδεικνύεται όσοι αναμειγνύονται σε τέτοιου είδους σκάνδαλα, δεν έχουν καλά ξεμπερδέματα.
Το πρωί της Κυριακής λοιπόν, στο μακρινό Ελ Σαλβαδόρ, δολοφονήθηκε ο 33χρονος πρώην διεθνής αμυντικός, Αλφρέδο Πατσέκο, ο οποίος τον Σεπτέμβριο του 2013 είχε τιμωρηθεί με διά βίου απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.
Ο λόγος που είχε τιμωρηθεί δεν ήταν άλλος από την εμπλοκή του στο σκάνδαλο των τεσσάρων «στημένων» (συνολικά τιμωρήθηκαν 15 ποδοσφαιριστές) αγώνων της εθνικής ομάδας για στοιχηματικούς σκοπούς.
Ο Πατσέκο δολοφονήθηκε στην πρωτεύουσα της χώρας, Σαν Σαλβαδόρ με τα ΜΜΕ της χώρας να αναφέρουν πως υπήρξαν και τραυματισμοί άλλων δύο ατόμων που βρίσκονταν στην παρέα του θύματος.
Ο Πατσέκο στην καριέρα του αγωνίστηκε με τις ομάδες των Άγκιλα, Ισίδρο Μεταπάν και Ρεντ Μπουλ Νιου Γιορκ στο MLS των ΗΠΑ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η πρώτη εμφάνιση του Μάρτιν Σορτ μετά την αυτοκτονία της κόρης του
- Θετικά νέα για την πορεία της υγείας του Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Είμαι καλά τώρα, έχω αναρρώσει πλήρως»
- Το εφιαλτικό σενάριο για το παγκόσμιο εμπόριο: Υπάρχουν χειρότερα εμπόδια από τα Στενά του Ορμούζ
- Το Ισραήλ απαγόρευσε την είσοδο των θρησκευτικών ηγετών των Καθολικών στον Πανάγιο Τάφο
- Η πρόταση της Μπαρτσελόνα στον Λεβαντόφσκι – Πρότεινε μείωση 50% στις αποδοχές του
- Επεισόδια τα ξημερώματα στα Εξάρχεια με 114 προσαγωγές




