Ελεύθερος από την Εσκισέχιρσπορ έμεινε ο Γκέκας
Παρελθόν για την Εσκισέχιρσπορ αποτελεί πλέον ο Φάνης Γκέκας. Ο 35χρονος διεθνής επιθετικός έλυσε το συμβόλαιό του με την τουρκική ομάδα, στην οποία εντάχθηκε το καλοκαίρι. Αγωνίστηκε σε 10 ματς και σημείωσε 5 γκολ, όμως η Εσκισέχιρσπορ βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με μόλις μία νίκη σε 11 αγώνες.
Παρελθόν για την Εσκισέχιρσπορ αποτελεί πλέον ο Φάνης Γκέκας. Ο 35χρονος διεθνής επιθετικός έλυσε το συμβόλαιό του με την τουρκική ομάδα, στην οποία εντάχθηκε το καλοκαίρι.
Αγωνίστηκε σε 10 ματς και σημείωσε 5 γκολ, όμως η Εσκισέχιρσπορ βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με μόλις μία νίκη σε 11 αγώνες.
Έτσι, η διοίκηση αποφάσισε να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές και μέσα σε αυτές εντάχθηκε και η λύση της συνεργασίας της με τον Έλληνα επιθετικό.
Ο Γκέκας αγωνίζεται στο τουρκικό πρωτάθλημα από το 2012 (με μια τετράμηνη διακοπή) και εκτός από την Εσκισέχιρσπορ έχει φορέσει και τις φανέλες των Σάμσουνσπορ, Ακχισάρ Μπελεντίγεσπορ και Κόνιασπορ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Τραμπ θέλει να εξασφαλιστεί ότι το τηλεοπτικό δίκτυο CNN θα αλλάξει ιδιοκτήτη
- Βενεζουέλα: «Θρασεία κλοπή και ενέργεια διεθνούς πειρατείας» το ρεσάλτο των ΗΠΑ
- Ρωσία: Τα συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν δεκάδες drones που κατευθύνονταν στη Μόσχα
- Βολιβία: Η νέα δεξιά κυβέρνηση συνέλαβε τον τέως αριστερό πρόεδρο Αρσε για διαφθορά
- Λίβανος: Νέα πυρά του Ισραήλ εναντίον περιπόλου κυανοκράνων του ΟΗΕ
- Ουκρανία: Ανταλάσσει drones, πυραύλους και συναφείς τεχνολογίες με MiG-29 από την Πολωνία
