Θεσσαλία… on fire με ΑΕΛ – Ολυμπιακός Βόλου και Καρδίτσα – Τρίκαλα
Τα θεσσαλικά ντέρμπι σε Λάρισα και Καρδίτσα ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Στη Λάρισα η πρωτοπόρος και αήττητη ΑΕΛ υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στο πρώτο σκαλοπάτι της βαθμολογικής κλίμακας, ενώ η δεύτερη της βαθμολογίας ομάδα των Τρικάλων θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στην Καρδίτσα κόντρα στην τοπική Αναγέννηση.
Τα θεσσαλικά ντέρμπι σε Λάρισα και Καρδίτσα ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.
Στη Λάρισα η πρωτοπόρος και αήττητη ΑΕΛ υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στο πρώτο σκαλοπάτι της βαθμολογικής κλίμακας, ενώ η δεύτερη της βαθμολογίας ομάδα των Τρικάλων θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στην Καρδίτσα κόντρα στην τοπική Αναγέννηση.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής έχει ως εξής:
Κυριακή 1η Νοεμβρίου 15:00 Παναιγιάλειος-Απόλλων Σμύρνης 15:00 Εργοτέλης-Πανελευσινιακός 15:00 Κέρκυρα-Πανσερραϊκός 15:00 Λαμία-Κισσαμικός 15:00 Παναχαϊκή-Ζάκυνθος 15:00 Αχαρναϊκός-Αγροτικός Αστέρας 18:00 Λάρισα-Ολυμπιακός Βόλου OTE TV
Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 16:00 Καλλιθέα-Χανιά OTE TV 18:00 Αναγέννηση Καρδίτσας-Τρίκαλα OTE TV