Σταμάτησαν νεκροφόρα για υπερβολική ταχύτητα και βρήκαν μισό τόνο χαβιάρι
Mε το στόμα ανοικτό έμειναν οι ρώσοι αστυνομικοί που σταμάτησαν για έλεγχο μια νεκροφόρα, λόγω του ότι ο οδηγός είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα. Όταν άνοιξαν το πίσω μέρος διαπίστωσαν ότι κάτω από τα λουλούδια και τα στεφάνια που συνόδευαν το φέρετρο υπήρχαν περίπου 500 κιλά χαβιάρι.
Mε το στόμα ανοικτό έμειναν οι ρώσοι αστυνομικοί που σταμάτησαν για έλεγχο μια νεκροφόρα, λόγω του ότι ο οδηγός είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα.
Όταν άνοιξαν το πίσω μέρος διαπίστωσαν ότι κάτω από τα λουλούδια και τα στεφάνια που συνόδευαν το φέρετρο υπήρχαν περίπου 500 κιλά χαβιάρι.
Από περιέργεια άνοιξαν και την κάσα, για να διαπιστώσουν ότι και εκεί υπήρχε μόνο χαβιάρι.
Ο οδηγός της νεκροφόρας και ο συνοδηγός δήλωσαν άγνοια. Είπαν ότι ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών στο οποίο εργάζονται τούς είπε να πάνε τη νεκροφόρα σε διπλανή πόλη, ώστε η σορός να εξεταστεί από ιατροδικαστή.
Δεν είναι βέβαιο ότι πείστηκαν τα όργανα της τάξης, δεδομένου ότι -όπως αναφέρει και το Associated Press- η παραγωγή χαβιαριού υπόκειται σε αυστηρούς ελέγχους στη χώρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Δωρεά αναπηρικού αμαξιδίου στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας από τον Δήμο
- Στο Κόσοβο ο Δένδιας την Πέμπτη – Δεν θα είναι παρών στη συζήτηση για το Κράτος Δικαίου στη Βουλή
- Τσερνόμπιλ: SOS από Greenpeace για την προστατευτική κατασκευή του πυρηνικού αντιδραστήρα – «Κίνδυνος διαρροής»
- «Ο Σπανούλης είναι ο μεγάλος στόχος της Ντουμπάι»
- «Άκυρο» στην αγωγή Τραμπ κατά της Wall Street Journal για την ευχετήρια κάρτα στον Έπσταϊν
- Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης: Το ντέρμπι του UEFA Champions League έρχεται στο MEGA


