Σκορσέζε, Ντε Νίρο, Πατσίνο ενώνουν τις δυνάμεις τους;
Πρόκειται για μία θρυλική συνεργασία: Μάρτιν Σκορσέζε, Ρόμπερτ ΝτεΝίρο και Αλ Πατσίνο σχεδιάζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για το The Irishman, τουλάχιστον σύμφωνα με τα όσα επιβεβαιώνει ο Ντε Νίρο. Και θα αφηγηθούν -όπως ήταν αναμενόμενο- την ιστορία ενός εκτελεστή της μαφίας.
Πρόκειται για μία θρυλική συνεργασία: Μάρτιν Σκορσέζε, Ρόμπερτ ΝτεΝίρο και Αλ Πατσίνο σχεδιάζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για το The Irishman, τουλάχιστον σύμφωνα με τα όσα επιβεβαιώνει ο Ντε Νίρο.
Ο γνωστός ηθοποιός, στη διάρκεια της προώθησης της ταινίας του The Intern, έχει δώσει αρκετές συνεντεύξεις και δεν διστάζει να απαντήσει για την πιθανότητα να συνεργαστεί ξανά με τον Πατσίνο, αυτή τη φορά υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Σκορσέζε.
Το The Irishman βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά πριν από λίγες ημέρες ο Ντε Νίρο είπε στο The Tonight Show του Τζίμι Φάλον, ότι θα γίνει.
Κάτι που επανέλαβε και σε συνέντευξή του στο Digital Spy.
«Θα το κάνουμε. Θα πρέπει να γίνει κάποια στιγμή του χρόνου» είπε στο Digital Spy ο Ντε Νίρο. «Αργά, αργά ξεκινάμε» πρόσθεσε.
Βασισμένο στο βιβλίο I Heard You Paint Houses του Τσαρλς Μπραντ, η ταινία έχει ως ήρωα έναν εκτελεστή της μαφίας -τι άλλο;- που ακούει στο όνομα Φρανκ Σίραν, για τον οποίο υπάρχει η φήμη ότι εμπλεκόταν στις δολοφονίες των Τζον Κένεντι και Τζίμι Χόφα.
Μιλώντας στον Τζίμι Φάλον, ο Ντε Νίρο είπε ότι στο πρότζεκτ εμπλέκονται Πατσίνο και Τζόε Πέσι, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχει και ο Χάρβεϊ Καϊτέλ στην ταινία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Τι θα φέρει το πρώτο γεωτρύπανο
- Λίβανος: Ο Τραμπ θα επικροτούσε ενδεχόμενη κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Χεζμπολάχ
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ από τις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League (vids)
- Γιορτή σήμερα 16 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Τα ζευγάρια στα ημιτελικά του Champions League
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]





