Στις 17-18 Οκτωβρίου το 15o PHARMA point
Για 15η χρονιά, η Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσει το φαρμακευτικό συνέδριο-έκθεση PHARMA point που διοργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, στις 17 και 18 Οκτωβρίου 2015, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης», υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.
Για 15η χρονιά, η Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσει το φαρμακευτικό συνέδριο-έκθεση PHARMA point που διοργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, στις 17 και 18 Οκτωβρίου 2015, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης», υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.
Το PHARMA point θα αποτελέσει και φέτος πόλο έλξης για χιλιάδες φαρμακοποιούς και εκπροσώπους της φαρμακευτικής αγοράς από όλη την Ελλάδα, ενώ θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας και της πανεπιστημιακής κοινότητας.
Εν μέσω καθοριστικών αλλαγών και νέων δεδομένων σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας και της οικονομικής ζωής της χώρας, και ειδικότερα της φαρμακευτικής αγοράς, κεντρικό θέμα του φετινού συνεδρίου είναι «Φαρμακείο: επιστημονική συμβουλή και επιχειρηματικότητα», δίνοντας έμφαση στον διττό ρόλο του φαρμακοποιού, ως επιστημονικού συμβούλου υγείας και ως επιχειρηματία, όπως το νέο οικονομικό περιβάλλον υπαγορεύει.
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα αναπτυχθούν, μεταξύ άλλων, θέματα όπως:
• Θεσμικό πλαίσιο ίδρυσης και λειτουργίας φαρμακείων – Νομοθετικές εξελίξεις ως συνέπεια του Μνημονίου – Ποιο είναι τελικά το γερμανικό μοντέλο;
• Φαρμακευτικές σπουδές: προσαρμογή του περιεχομένου τους στις νέες ανάγκες
• Φαρμακευτική Φροντίδα-Υπηρεσίες από το φαρμακείο
• Στρογγυλό τραπέζι: Οι φαρμακοποιοί δημιουργούν το φαρμακείο του αύριο
• Διατροφή ατόμων με ειδικές διατροφικές ανάγκες
Ακόμη, θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Διοίκηση φαρμακείου», σε συνεργασία με το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά.
Τέλος, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» θα λειτουργήσει έκθεση όπου οι εταιρείες-εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα για ουσιαστική επαφή με χιλιάδες φαρμακοποιούς και συμμετοχή στην προσπάθεια τόνωσης της φαρμακευτικής αγοράς.
Για το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου, επισκεφτείτε το www.pharmapoint.gr
health.in.gr
- Κακοκαιρία Byron: Υδροστρόβιλος «σάρωσε» οικισμό στο Ηράκλειο Κρήτης
- H Meta εγκαταλείπει το metaverse – Απολύσεις καθώς το όραμα σβήνει
- Κιμ Κατράλ: Η 69χρονη Σαμάνθα του «Sex And The City» ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας για 4η φορά
- Γιασέρ Αμπού Σαμπάμπ: Νεκρός ο ηγέτης ένοπλης συμμορίας που υποστήριζε το Ισραήλ στη Γάζα
- Εξωσωματική γονιμοποίηση: Λουίζ και Άλαστερ, τα πρώτα από τα 13 εκατ. παιδιά του σωλήνα στον κόσμο
- Επιτέλους, σοβαρευτείτε ή στην τελική «βουλώστε το»!
- Μένης Κουμανταρέας: Μάχη ανάμεσα στο Καλό και το Κακό
- Μαθητής συνελήφθη με μεγάλη χασίς στην Κρήτη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442