«Νοκ άουτ» και ο Σάκοτα για την ΑΕΚ
Ακόμα ένα αγωνιστικό πρόβλημα προέκυψε για την ΑΕΚ, αφού μετά τον Μαρκ Κάρτερ, που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο εβδομάδες, χάνει και τον Ντούσαν Σάκοτα.
Ακόμα ένα αγωνιστικό πρόβλημα προέκυψε για την ΑΕΚ, αφού μετά τον Μαρκ Κάρτερ, που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο εβδομάδες, χάνει και τον Ντούσαν Σάκοτα.
Ο αρχηγός της Ένωσης υπέστη ρήξη έσω γαστέρας δικεφάλου γαστροκνημίου και θα απουσιάσει για περίπου 10 μέρες.
Ο 29χρονος φόργουορντ αναμένεται να χάσει τον προημιτελικό του Κυπέλλου (7/10) με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη, ενώ είναι αμφίβολο αν θα δώσει το «παρών» στην πρεμιέρα της Α1 με τον ΠΑΟΚ (10/10).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μαρία Λαδά: «Να μην περιοριστεί η μνήμη της σε λόγια θλίψης» – Ένωση ΑμεΑ για το δυστύχημα
- Πώς θα λυθεί το κυκλοφοριακό στον Κηφισό – Οι προτάσεις του καθηγητή Ματσούκη
- Στις 12:00 η μεγάλη συγκέντρωση για τα Τέμπη στη Θεσσαλονίκη – Κλείνουν έξι σταθμοί του μετρό
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/2): Πού θα δείτε το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και την ευρωπαϊκή δράση
- Βολιβία: Τουλάχιστον 20 νεκροί από τη συντριβή στρατιωτικού αεροσκάφους που μετέφερε χαρτονομίσματα
- Νέες ταινίες: Μέσα στο μυαλό του Πάολο Σορεντίνο