Οι εξελίξεις στις τράπεζες και επενδυτικά θέματα στη συζήτηση ΕΤΕ με πρεσβευτές
Με τους πρεσβευτές των 27 χωρών-μελών της ΕΕ συναντήθηκε η πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας Λ.Κατσέλη και ο διευθύνων σύμβουλος Λ.Φραγκιαδάκης. Στη συνάντηση η διοίκηση της τράπεζας ενημέρωσε τους πρέσβεις για τις τρέχουσες εξελίξεις στον τραπεζικό τομέα, ενώ αντηλλάγησαν απόψεις για θέματα επενδυτικού και επιχειρηματικού ενδιαφέροντος.
Με τους πρεσβευτές των 27 χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης συναντήθηκε η πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας Λούκα Κατσέλη και ο διευθύνων σύμβουλος Λεωνίδας Φραγκιαδάκης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που έγινε στην Εθνική Τράπεζα, η διοίκηση της τράπεζας ενημέρωσε τους πρέσβεις για τις τρέχουσες εξελίξεις στον τραπεζικό τομέα, ενώ αντηλλάγησαν απόψεις για θέματα ευρύτερου επενδυτικού και επιχειρηματικού ενδιαφέροντος.
Σημειώνεται, ότι η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας δίνει μεγάλη σημασία στην εξωστρέφεια του Ομίλου και θα συνεχίσει τις επαφές και συζητήσεις τόσο με διμερή Επιμελητήρια, όσο και με παραγωγικούς και επιχειρηματικούς φορείς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τα must‑have προϊόντα για το απόλυτο no‑makeup makeup look
- Η ώρα της τετράδας: Οι πρώτες ρεβάνς στις τιτανομαχίες των προημιτελικών του Champions League
- Κεφαλονιά: 19χρονη βρέθηκε νεκρή στην κεντρική πλατεία του Αργοστολίου
- Καύσιμα: Πάνω κάτω οι τιμές στο πετρέλαιο κίνησης
- Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση για σκάνδαλο υποκλοπών και ΟΠΕΚΕΠΕ – «Έχουμε γίνει πελάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας»
- Τι πρέπει να προσέχετε για να μην χάσετε τον σκύλο σας
- Το λάθος, το «όνειρο», το bad trip: Η ποδηλατάδα του Άλμπερτ Χόφμαν και το πρώτο «ταξίδι» με LSD
- Λεμπρόν Τζέιμς: Ένα ακόμη ιστορικό ορόσημο στο NBA για τον «Βασιλιά»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442