Με το… αριστερό η Εθνική Νέων ανδρών του πόλο στο Καζακστάν
Το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα πραγματοποίησε η εθνική υδατοσφαίρισης νέων ανδρών, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που άρχισε σήμερα στο Αλμάτι του Καζακστάν. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε 17-9 από την Ουγγαρία στο ντέρμπι του Β' ομίλου, χωρίς να καταφέρει να φανεί ανταγωνιστικό σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.
Το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα πραγματοποίησε η εθνική υδατοσφαίρισης νέων ανδρών, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που άρχισε σήμερα στο Αλμάτι του Καζακστάν. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε 17-9 από την Ουγγαρία στο ντέρμπι του Β’ ομίλου, χωρίς να καταφέρει να φανεί ανταγωνιστικό σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.
Πλέον η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου δεν έχει ουσιαστικές ελπίδες για την πρώτη θέση του ομίλου και την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά και θα επικεντρώσει την προσπάθειά της στην κατάληψη της δεύτερης θέσης, ώστε να έχει πιο βατό αντίπαλο στο χιαστί ματς για είσοδο στην οκτάδα.
Τα οκτάλεπτα: 5-2, 4-2, 5-2, 3-3
Τα γκολ της ελληνικής ομάδας πέτυχαν οι Καλογεράκος 3, Κοπελιάδης 2, Αργυρόπουλος 2, Φώσκολος, Αθυμαρίτης. Για την Ουγγαρία πέντε γκολ σημείωσε ο Κόβατς και τέσσερα ο Ζάλανκι.
Η εθνική έχει ρεπό αύριο και συνεχίζει τις υποχρεώσεις της την Κυριακή (12:40) απέναντι στην Κίνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Εφιαλτικά σενάρια για το 2026 – Τι προβλέπουν οι ειδικοί
- Οι φιλοδοξίες του Ερντογάν, μεγαλύτερες από τις δυνατότητες της Τουρκίας – Τι εξηγεί Τουρκάλα ειδικός
- ΟΗΕ: Οι ΗΠΑ δεσμεύτηκαν για χρηματοδότηση δύο δισεκατομμυρίων δολαρίων σε ανθρωπιστική βοήθεια
- Με ένα θερμό χειροκρότημα το τελευταίο «αντίο» στη Σύλβα Ακρίτα
- Κορόνα: «Αυτό είναι το χρονικό πλαίσιο για την αναδόμηση – Να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που αξίζει»
- Περιφέρεια προσφέρει επίδομα 300 ευρώ σε νεοδιοριζόμενους γιατρούς





