Με το… αριστερό η Εθνική Νέων ανδρών του πόλο στο Καζακστάν
Το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα πραγματοποίησε η εθνική υδατοσφαίρισης νέων ανδρών, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που άρχισε σήμερα στο Αλμάτι του Καζακστάν. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε 17-9 από την Ουγγαρία στο ντέρμπι του Β' ομίλου, χωρίς να καταφέρει να φανεί ανταγωνιστικό σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.
Το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα πραγματοποίησε η εθνική υδατοσφαίρισης νέων ανδρών, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που άρχισε σήμερα στο Αλμάτι του Καζακστάν. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε 17-9 από την Ουγγαρία στο ντέρμπι του Β’ ομίλου, χωρίς να καταφέρει να φανεί ανταγωνιστικό σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.
Πλέον η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου δεν έχει ουσιαστικές ελπίδες για την πρώτη θέση του ομίλου και την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά και θα επικεντρώσει την προσπάθειά της στην κατάληψη της δεύτερης θέσης, ώστε να έχει πιο βατό αντίπαλο στο χιαστί ματς για είσοδο στην οκτάδα.
Τα οκτάλεπτα: 5-2, 4-2, 5-2, 3-3
Τα γκολ της ελληνικής ομάδας πέτυχαν οι Καλογεράκος 3, Κοπελιάδης 2, Αργυρόπουλος 2, Φώσκολος, Αθυμαρίτης. Για την Ουγγαρία πέντε γκολ σημείωσε ο Κόβατς και τέσσερα ο Ζάλανκι.
Η εθνική έχει ρεπό αύριο και συνεχίζει τις υποχρεώσεις της την Κυριακή (12:40) απέναντι στην Κίνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Φως στο Τούνελ: Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας
- «Φοβάμαι να σας πω…» – Αντιφάσεις στις καταθέσεις των δύο 22χρονων για το διπλό φονικό στη Φοινικούντα
- Σοκ στην Βρετανία: Πρώην πολιτικός δηλώνει ένοχος για 48 κατηγορίες – Νάρκωνε και βίαζε την πρώην σύζυγό του
- Πώς οι ΗΠΑ απήγαγαν τον Μαδούρο μέσα σε δύο λεπτά: Ελικόπτερα, χαμηλές πτήσεις και πυρά στο Καράκας
- Αγρίνιο: Φωτογραφίες ντοκουμέντα από δολοφονία του 50χρονου κοινοτάρχη – Στα 10 με 15 μέτρα πυροβόλησε ο δράστης
- Η φιλοδοξία των Μαμντάνι για τη νέα τους, ιστορική κατοικία Gracie Mansion; Η τοποθέτηση μπιντέ

