Στο 1,1128 υποχωρεί την Παρασκευή η ισοτιμία ευρώ-δολαρίου
Στο 1,1128 υποχωρεί σήμερα Παρασκευή η ισοτιμία ευρώ-δολαρίου με τους επενδυτές να πωλούν ευρώ μετά τις δηλώσεις του επικεφαλής της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι ότι η ευρωζώνη θα εμφανίσει χαμηλότερη ανάπτυξη και χαμηλότερο πληθωρισμό.
Στο 1,1128 υποχωρεί σήμερα Παρασκευή η ισοτιμία ευρώ-δολαρίου με τους επενδυτές να πωλούν ευρώ μετά τις δηλώσεις του επικεφαλής της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι ότι η ευρωζώνη θα εμφανίσει χαμηλότερη ανάπτυξη και χαμηλότερο πληθωρισμό.
Η ισοτιμία ευρώ-δολαρίου σημείωσε ήδη από χθες μεγάλη πτώση μετά την ομιλία του επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, αγγίζοντας τιμές που αποτελούν τις χαμηλότερες των τελευταίων δύο εβδομάδων.
Στην συνέντευξη τύπου ο Ντράγκι ανέφερε ότι το πρόγραμμα αγοράς περιουσιακών στοιχείων θα συνεχίσει ομαλά και πως το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης θα διαρκέσει μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2016, με 60 δισ. ευρώ συναλλαγών τον μήνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χαβάη: Κίνδυνος κατάρρευσης φράγματος και εντολή εκκένωσης σε 5.500 κατοίκους
- Ιράν: Ποιος θα αποφασίσει το τέλος του πολέμου; «ΗΠΑ και Ισραήλ δεν βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση»
- Ιράν: Εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον της βάσης Ντιέγκο Γκαρσία στον Ινδικό Ωκεανό, γράφει η WSJ
- Κλιματική αλλαγή: Πρωτοφανές κύμα καύσωνα χτυπά τις δυτικές πολιτείες των ΗΠΑ
- Οι ΗΠΑ αναστέλλουν για έναν μήνα κυρώσεις για το ιρανικό πετρέλαιο
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κεφαλονιά
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τι δείχνουν οι κυλιόμενες μετρήσεις
- Νότια Κορέα: 10 νεκροί και 60 τραυματίες εξαιτίας πυρκαγιάς σε εργοστάσιο κατασκευής ανταλλακτικών αυτοκινήτων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442