Ολοταχώς για το «Golden Masters» ο Τζόκοβιτς
Ένα βήμα πιο κοντά στο να γράψει... ιστορία είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς, να γίνει δηλαδή ο πρώτος τενίστας που κατακτά και τα εννέα Masters. Για την επίτευξη του "Golden Masters", ο Σέρβος τενίστας θα πρέπει να αναδειχτεί νικητής του τουρνουά του Σινσινάτι, στόχος από τον οποίο απέχει μόλις 2 νίκες. Συγκεκριμένα, ο Τζόκοβιτς νίκησε με 6-4, 6-1 τον Στάνισλας Βαβρίνκα και προκρίθηκε στα ημιτελικά.
Ένα βήμα πιο κοντά στο να γράψει… ιστορία είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς, να γίνει δηλαδή ο πρώτος τενίστας που κατακτά και τα εννέα Masters.
Για την επίτευξη του «Golden Masters», ο Σέρβος τενίστας θα πρέπει να αναδειχτεί νικητής του τουρνουά του Σινσινάτι, στόχος από τον οποίο απέχει μόλις 2 νίκες. Συγκεκριμένα, ο Τζόκοβιτς νίκησε με 6-4, 6-1 τον Στάνισλας Βαβρίνκα και προκρίθηκε στα ημιτελικά.
Αντίπαλός του θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Μπέρντιχ-Ντολγκοπόλοφ. Το άλλο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης του τουρνουά του Σινσινάτι θα προκύψει απ’ τα παιχνίδια μεταξύ Γκασκέ-Μάρεϊ και Φελιθιάνο Λόπεθ (απέκλεισε τον Ναδάλ)-Φέντερερ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ καθαιρεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του, εξοργισμένος για την «ανικανότητα» στελεχών
- Γροιλανδία: Την ανάγκη «σεβασμού της κυριαρχίας της» τονίζει η φον ντερ Λάιεν σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας


