Παρεξήγηση η απουσία του Τζιμπούρ, δεν γνώριζε την πρωινή προπόνηση
Σε παρεξήγηση απέδωσε την απουσία του από την πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ ο Ραφίκ Τζιμπούρ, αφού όπως είπε δεν γνώριζε πως η προπόνηση της Τετάρτης ήταν προγραμματισμένη για το πρωί. Μετά από αρκετές προσπάθειες των ανθρώπων της ΑΕΚ, κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τον αλγερινό επιθετικό και να του μεταφέρουν την εντολή του Τραϊανου Δέλλα να μεταβεί στα Σπάτα και να προπονηθεί μόνος του. Μάλιστα την Πέμπτη θα απολογηθεί στον προπονητή του.
Σε παρεξήγηση απέδωσε την απουσία του από την πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ ο Ραφίκ Τζιμπούρ, αφού όπως είπε δεν γνώριζε πως η προπόνηση της Τετάρτης ήταν προγραμματισμένη για το πρωι.
Μετά από αρκετές προσπάθειες των ανθρώπων της ΑΕΚ τελικά κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τον αλγερινό επιθετικό και να του μεταφέρουν την εντολή του Τραϊανο Δέλλα να μεταβεί στα Σπάτα και να προπονηθεί μόνος του.
Σύμφωνα λοιπόν με όσα δηλώνει ο ίδιος, ο λόγος απουσίας του ήταν ότι δεν γνώριζε για την πρωινή προπόνηση.
Πλέον μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της διοίκησης, η οποία ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή για το περιστατικό.
Πάντως, την Πέμπτη ο Τζιμπούρ θα απολογηθεί ενώπιον του Δέλλα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ελαιόλαδο: Εκτεταμένους ελέγχους κατά της απάτης ξεκινά η Ισπανία
- Sold out το Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα (pic)
- Olivia: Πολύτιμη Ψηφιακή Σύμμαχος για Γυναίκες με Καρκίνο των Ωοθηκών, με την υποστήριξη της AstraZeneca
- Γρίπη: Συναγερμός για τη ραγδαία αύξηση κρουσμάτων – Δύο παιδιά σε ΜΕΘ
- Μοναρχία χτισμένη στη δουλεία: Πώς το βρετανικό στέμμα έγινε ο μεγαλύτερος αγοραστής σκλάβων στον κόσμο
- Γιάν Ομπλακ: Από τον Πειραιά στα… 100!



