Έρχεται για να υπογράψει στον ΠΑΟΚ ο Ροντρίγκες
Μεταγραφική κινητικότητα παρατηρείται στον ΠΑΟΚ, λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς του Europa League στη Νίτρα της Σλοβακίας με αντίπαλο την Σπαρτάκ Τρνάβα. Στο πλαίσιο αυτής αναμένεται να ανακοινωθεί ίσως και ως τη Δευτέρα η απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Έλτσε και ήδη έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για τριετή συνεργασία.
Μεταγραφική κινητικότητα παρατηρείται στον ΠΑΟΚ, λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς του Europa League στη Νίτρα της Σλοβακίας με αντίπαλο την Σπαρτάκ Τρνάβα.
Στο πλαίσιο αυτής αναμένεται να ανακοινωθεί ίσως και ως τη Δευτέρα η απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Έλτσε και ήδη έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για τριετή συνεργασία.
Ο Αφρικανός εξτρέμ έχει ήδη περάσει από ιατρικές εξετάσεις όταν είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη και πλέον απομένει μόνο το τυπικό μέρος της ολοκλήρωσης της συμφωνίας.
Ακόμα άρχισαν συζητήσεις για την απόκτηση του πλάγιου αμυντικού της Ριέκα Μαρίν Λέοβατς, 27 ετών, αλλά έχει προταθεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και ο Βόσνιος Γκόικο Τσίμιροτ.
Παράλληλα, από σήμερα βρίσκεται στην Ισπανία ο Λούκας με τριήμερη άδεια, προκειμένου να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του στη Λα Κορούνια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η βαθμολογία της Super League μετά τα πρώτα ματς της 20ης αγωνιστικής (pic)
- Ουκρανία: Έρχεται το τέλος του πολέμου; Η αμερικανική διαρροή για εκλογές και το νέο «τελεσίγραφο» Τραμπ
- Κηφισιά – Ατρόμητος 0-1: «Άλμα» παραμονής, με γκολ του Ουκάκι στο ντεμπούτο του!
- Ο Άνταμ Σάντλερ νοσταλγεί τη συνεργασία του με τον Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν στην ταινία «Χτυπημένος από έρωτα»
- Αιματηρό επεισόδιο στο Γαλάτσι – Δύο τραυματίες στο νοσοκομείο
- Μιλάνο: Σοβαρά επεισόδια με αφορμή τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες – Συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομίας

