Κλιμάκιο της UEFA θα επιθεωρήσει τη «Λεωφόρο»
Στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα βρεθεί την Τετάρτη κλιμάκιο της UEFA προκειμένου να επιθεωρήσει και στη συνέχεια να δώσει έγκριση για τη χρησιμοποίηση του γηπέδου στα πλέι οφ του Champions League, εφόσον ο Παναθηναϊκός περάσει το «εμπόδιο» της Μπριζ. Οι άνθρωποι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας θα αποφασίσουν μέχρι πια φάση της διοργάνωσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης».
Στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα βρεθεί την Τετάρτη κλιμάκιο της UEFA προκειμένου να επιθεωρήσει και στη συνέχεια να δώσει έγκριση για τη χρησιμοποίηση του γηπέδου στα πλέι οφ του Champions League, εφόσον ο Παναθηναϊκός περάσει το «εμπόδιο» της Μπριζ.
Οι άνθρωποι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας θα αποφασίσουν μέχρι πια φάση της διοργάνωσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης».
Το ίδιο κλιμάκιο θα επιθεωρήσει επίσης τη ΟΑΚΑ, το οποίο το «τριφύλλι» έχει δηλώσει σαν δεύτερη έδρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η ΚΕΔΕ στη Σύνοδο Ηγετών του CEMR στη Μάλτα – Στο ευρωπαϊκό τραπέζι το δημογραφικό ζήτημα
- Η ρουμάνικη εφορία στο κυνήγι των influencers
- Αίτημα για κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης του Δήμου Επιδαύρου λόγω Byron
- Συνταγή: Λουκουμάδες
- Θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Κίνα – Ιαπωνία με κινεζικά μαχητικά να «λοκάρουν» παρατεταμένα ιαπωνικά
- Το crypto θαύμα του Έρικ Τραμπ: Πώς πολλαπλασίασε την περιουσία του σε έναν χρόνο



