Αποκλεισμός για Βίκυ – Μαρία στο ιαπωνικό τουρνουά μπιτς βόλεϊ
Για τέσσερις συνεχείς αγώνες ήταν εξαιρετικές, στον πέμπτο και έκτο όμως έκαναν δύο συνεχείς ήττες και αποχαιρέτησαν το Grand Slam της Γιοκοχάμα οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη στο πλαίσιο του Παγκοσμίου σιρκουί Μπιτς Βόλεϊ.
Για τέσσερις συνεχείς αγώνες ήταν εξαιρετικές, στον πέμπτο και έκτο όμως έκαναν δύο συνεχείς ήττες και αποχαιρέτησαν το Grand Slam της Γιοκοχάμα οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη στο πλαίσιο του Παγκοσμίου σιρκουί Μπιτς Βόλεϊ.
Αρχικά, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον 3ο όμιλο, η Εθνική ομάδα έχασε 0-2 (15-21, 20-22) από τις Βραζιλιάνες Τζουλιάνα, Αντονέλι και κατέλαβε τη δεύτερη θέση.
Η ήττα εμπόδισε τις Ελληνίδες να προκριθούν απευθείας στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και τις έστειλε στους «νοκ άουτ» αγώνες.
Εκεί έπαιξαν σε μεγάλο ντέρμπι με τις Αμερικανίδες Σάμερ / Καρίκο, από τις οποίες ηττήθηκαν 1-2 (21-16, 20-22, 11-15) και αποκλείστηκαν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σβιάτεκ – Σάκκαρη 1-2: Θρίαμβος για τη Μαρία, απέκλεισε τη Σβιάτεκ και προκρίθηκε στους «4» της Ντόχας!
- Η Ευρώπη λιγότερο διεφθαρμένη, αλλά όχι πιο καθαρή – Τι δείχνει ο καθρέφτης για την Ελλάδα
- ΑΑΔΕ: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εκατοντάδων αχυρανθρώπων με 380 επιχειρήσεις και χρέη 43 εκατ. ευρώ
- JFK Jr. και Κάρολιν Μπεσέτ – «Αν κάποιος επρόκειτο να κλέψει τον πρίγκιπά τους, ας ήταν μια εντελώς άψογη πριγκίπισσα»
- Κώστας Αρβανίτης: Στεκόμαστε στο πλευρό των διανομέων της efood
- Πρόστιμο της Euroleague στον Γιώργο Μπαρτζώκα για το περιστατικό στο Ντουμπάι


