Ο Φαν Γκάαλ «τελείωσε» τον Βαλντές από τη Γιουνάιτεντ
Δεδομένη πρέπει να θεωρείται, πια, η αποχώρηση του Βίκτορ Βαλντές από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ισπανός τερματοφύλακας αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο για ενάμισι χρόνο και από τότε πραγματοποίησε μόλις δύο εμφανίσεις με την ομάδα του Λούις Φαν Γκάαλ. Ο Ολλανδός τεχνικός δεν έμεινε ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του Βαλντές και τον έβαλε στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των «κόκκινων διαβόλων» στις ΗΠΑ.
Δεδομένη πρέπει να θεωρείται, πια, η αποχώρηση του Βίκτορ Βαλντές από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο Ισπανός τερματοφύλακας αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο για ενάμισι χρόνο και από τότε πραγματοποίησε μόλις δύο εμφανίσεις με την ομάδα του Λούις Φαν Γκάαλ.
Ο Ολλανδός τεχνικός δεν έμεινε ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του Βαλντές και τον έβαλε στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των «κόκκινων διαβόλων» στις ΗΠΑ.
«Ο Βαλντές δεν ήρθε μαζί μας στις ΗΠΑ γιατί δεν μπορεί ν’ ακολουθήσει τη φιλοσοφία μου. Αρνήθηκε να παίξει με τη δεύτερη ομάδα την περασμένη σεζόν. Όταν αρνείσαι ν’ ακολουθήσεις τη φιλοσοφία του προπονητή και γενικότερα τη φιλοσοφία ενός συλλόγου όπως είναι η Γιουνάιτεντ, τότε υπάρχει μόνο ένας δρόμος και αυτός είναι προς την έξοδο», τόνισε σχετικά ο Φαν Γκάαλ και συμπλήρωσε:
«Για μας είναι μεγάλη απογοήτευση. Πιστεύαμε ότι θα ακολουθούσε τη φιλοσοφία μας. Είναι κρίμα γιατί του δώσαμε τη δυνατότητα να ανακάμψει. Του δώσαμε συμβόλαιο. Όταν ήταν πλήρως έτοιμος θα αγωνιζόταν. Όταν δεν είσαι έτοιμος πρέπει να παίζεις με τη δεύτερη ομάδα».
Ο Βαλντές έχει πρόταση από τη Βαλένθια, αλλά και από ομάδες του τουρκικού πρωταθλήματος, ενώ και η Ρεάλ Μαδρίτης εξετάζει την περίπτωση του, ως αντικαταστάτη του Ικερ Κασίγιας, που παραχωρήθηκε στην Πόρτο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τραμπ: Ταϊλάνδη και Καμπότζη αποδέχθηκαν να σταματήσουν τις εχθροπραξίες
- ΑΑΔΕ: Νέα μείωση του κενού ΦΠΑ στην Ελλάδα – Υποχώρησε 61% σε έξι χρόνια
- H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]
- Πετρούτσι για το NBA Europe: «Το πρότζεκτ έχει ήδη ξεκινήσει»
- Ο Λίαμ Νίσον συμμετέχει σε ντοκιμαντέρ για τη διαφθορά στη φαρμακοβιομηχανία και τον βαφτίζουν «αντιεμβολιαστή»
- Γαλλία: Ευρώπη και Κίεβο ζητούν εγγυήσεις ασφαλείας από τις ΗΠΑ πριν από τις διαπραγματεύσεις για το εδαφικό
- Μπλόκα: Ημέρα αποφάσεων για τους αγρότες με ανοιχτή την πόρτα το Μαξίμου και… μπάλες σανό
- Χιμένεθ: «Να μην επιτρέψουμε στους ποιοτικούς παίκτες του Ολυμπιακού να καθορίσουν τις στιγμές του αγώνα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)










![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)






















![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)








































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442