Ο Ολυμπιακός είπε «όχι» σε πρόταση της Μπενφίκα για τον Ελαμπντελαουί
Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί αποτέλεσε στόχο της Μπενφίκα, η οποία κατέθεσε πρόταση ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτησή του. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, η προσφορά των «αετών» απορρίφθηκε από τους «ερυθρολεύκους». Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ανακοίνωσε πως ο Τάσος Μητρόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Αρχηγού στην ομάδα Νέων του συλλόγου.
Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν μέσα στη χρονιά για τον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα οι εμφανίσεις του τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη να προσελκύσουν το ενδιαφέρον συλλόγων του εξωτερικού.
Ένας από αυτούς είναι η Μπενφίκα, η οποία απέδειξε έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τον δεξιό μπακ-χαφ των Πειραιώτων καταθέτοντας πρόταση ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτησή του. Όμως, η προσφορά των «αετών» απορρίφθηκε από τους «ερυθρολεύκους».
Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ανακοίνωσε πως ο Τάσος Μητρόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Αρχηγού στην ομάδα Νέων του συλλόγου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συνταγή: Μοσχαρίσια τηγανιά λαδορίγανη
- Τραμπ: Καλεί σε δείπνο όλους τους κυβερνήτες των ΗΠΑ εκτός από δύο «ανάξιους» Δημοκρατικούς
- Ρωσία: Πυρκαγιά σε στρατιωτική εγκατάσταση μετά από ουκρανική επίθεση
- Έρευνα: Η άσκηση κάνει καλό στην ψυχική μας υγεία
- Συναγερμός για έντονα φαινόμενα την Τσικνοπέμπτη – Σε δύο φάσεις θα χτυπήσει το κύμα κακοκαιρίας
- Ακαθάριστα οικόπεδα: Ανατροπές σε προθεσμίες, δηλώσεις, πρόστιμα


