Στη Ρίζεσπορ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ιτάνζ
Στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Ρίζεσπορ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σαρλ Ιτάνζ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ μόλις ολοκληρώθηκε η περσινή σεζόν. Ο καμερουνέζος τερματοφύλακας υπέγραψε διετές συμβόλαιο και έτσι επέστρεψε και πάλι στην Τουρκία μετά το πέρασμα του από την Κόνισπορ.
Στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Ρίζεσπορ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σαρλ Ιτάνζ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ μόλις ολοκληρώθηκε η περσινή σεζόν.
Ο καμερουνέζος τερματοφύλακας υπέγραψε διετές συμβόλαιο και έτσι επέστρεψε και πάλι στην Τουρκία μετά το πέρασμα του από την Κόνισπορ.
Ο Ιτάνς ξεκίνησε την καριέρα του στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, ενώ στη συνέχεια πήγε στη Λανς και από κει στη Λίβερπουλ. Στη συνέχεια πέρασε από Καβάλα, Ατρόμητο, ΠΑΟΚ και τώρα στη Ρίζεσπορ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλεξάνδρεια: Λύκοι κάνουν βόλτα έξω από σπίτια – Βίντεο ντοκουμέντο
- Παραίτηση – βόμβα της επικεφαλής της OpenAI Robotic – Ο ρόλος του Πενταγώνου
- ΑΟ Θύρας – Πανιώνιος Betsson 1-3: Οι «κυανέρυθρες» σήκωσαν το πρώτο Κύπελλο της ιστορίας τους (vids)
- Μουκουντί: «Είναι σημαντική η νίκη, ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο κόντρα στην ΑΕΛ»
- Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Σίτι 1-3: Ο Μαρμούς «έστειλε» τους «Πολίτες» στους «8» του FA Cup
- Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα 0-1: «Διπλό» τίτλου για τη «Μπάρτσα» με οδηγό τον Γιαμάλ

