Οι Γκρίζλις «άδειασαν» τα ταμεία τους για να κρατήσουν ένα από τα αστέρια της ομάδας, τον Μαρκ Γκασόλ. Ο Ισπανός διεθνής σέντερ συμφώνησε σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2020 και θα βάλει στους τραπεζικούς του λογαριασμούς, γι’ αυτά τα πέντε χρόνια, το «αστρονομικό» ποσό των 108 εκατ. δολαρίων. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν κι έτσι ο Γκασόλ, όταν ολοκληρωθεί το νέο συμβόλαιο, θα έχει συμπληρώσει δώδεκα χρόνια στην ομάδα του Μέμφις. Ο 30χρονος διεθνής σέντερ τη φετινή σεζόν στο ΝΒΑ είχε 17,4 πόντους, 7,8 ριμπάουντ, 3,8 ασίστ και 1,6 τάπες κατά μέσο όρο στην κανονική περίοδο, ενώ στα πλέι οφ 19,7 πόντους, 10,3 ριμπάουντ, 4,5 ασίστ και 1,7 τάπες ανά αγώνα.
Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία και ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Πλζεν, με τις δύο ελληνικές ομάδες να στοχεύουν μόνο στη νίκη, στα ματς της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League.
Την επιστροφή του στις νίκες και την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας θα ψάξει το βράδυ της Πέμπτης (11/12, 21:30) ο Παναθηναϊκός στην έδρα της Αρμάνι Μιλάνο.
Το πρόβλημα της διαιτησίας δεν είναι τα βίντεο του Λανουά αλλά τα λάθη που γίνονται υπέρ συγκεκριμένων ομάδων, λάθη που έχουν αλλοιώσει και τη βαθμολογία