Ικανοποίηση Κοντονή για την ψήφιση του νομοσχεδίου
Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, μετά την ολοκλήρωση σήμερα στη Βουλή της διαδικασίας ψήφισης επί του συνόλου του Νομοσχεδίου «Επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό και άλλες διατάξεις». «Είναι ακόμα ένα μεγάλο όπλο στον αγώνα που δίνει η Κυβέρνηση για την πάταξη των φαινομένων βίας και διαφθοράς στον επαγγελματικό αθλητισμό», τόνισε μέσω ανακοίνωσης.
Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, μετά την ολοκλήρωση σήμερα στη Βουλή της διαδικασίας ψήφισης επί του συνόλου του Νομοσχεδίου «Επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό και άλλες διατάξεις».
Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το υφυπουργείο τονίζεται χαρακτηριστικά: «Ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρος Κοντονής είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη συναίνεση που εξασφάλισε το Νομοσχέδιο ανάμεσα στα κόμματα του δημοκρατικού τόξου και θεωρεί τη γενικότερη αποδοχή των διατάξεών του, ακόμα ένα μεγάλο όπλο στον αγώνα που δίνει η Κυβέρνηση για την πάταξη των φαινομένων βίας και διαφθοράς στον επαγγελματικό αθλητισμό».
Στη σημερινή διαδικασία ψήφισης επί του συνόλου, ψήφισαν: «ναι» ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ, «όχι» ΝΔ, Ποτάμι, Χρυσή Αυγή και «παρών» το ΚΚΕ.
Τη Δευτέρα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Στο μεταξύ, για θέματα της αρμοδιότητάς του θα ενημερώσει ο υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Σταύρος Κοντονής, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.
Ο αρμόδιος υφυπουργός για τον αθλητισμό θα επισκεφθεί τον κ. Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο, τη Δευτέρα 11 Μαΐου στις 2:30 μ.μ.
Ο κ. Κοντονής θα ενημερώσει επίσης τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το αθλητικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε και υπερψηφίστηκε από τη Βουλή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μια νέα διαδρομή στην ιστορία της Βέροιας
- Τουρκία: Ισχυρός σεισμός 5,3 Ρίχτερ με επίκεντρο την Αττάλεια
- «Ο δικός μας Μέσι»: Ενθουσιασμός στον κόσμο της Μπράιτον για τον Κωστούλα (pics)
- Κρήτη: Συλλαλητήριο αγροτών στο αεροδρόμιο Ηρακλείου – Δέχτηκαν επίθεση με χημικά από την αστυνομία
- Είναι σε σοκ, είχε άγιο: Ο Τρύφωνας Σαμαράς για το ατύχημα της Πηγής Δεβετζή
- Τύρναβος: Κίνδυνος για την ομαλή λειτουργία του φράγματος τα φερτά υλικά
