Στις 4-5 Μαϊου στην Ολομέλεια της Βουλής το Νομοσχέδιο κατά της βίας στο ποδόσφαιρο
Με τη διαδικασία του επείγοντος έχει κατατεθεί και συζητείται στη Βουλή το νομοσχέδιο του υφυπουργείου Αθλητισμού «Επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό και άλλες διατάξεις». Το νομοσχέδιο θα συζητηθεί αρχικώς στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής στις 27-28 και 30 Απριλίου και στη συνέχεια, στις 4 και 5 Μαΐου, στην Ολομέλεια, οπότε και θα τεθεί προς ψήφιση.
Με τη διαδικασία του επείγοντος έχει κατατεθεί και συζητείται στη Βουλή το νομοσχέδιο του υφυπουργείου Αθλητισμού «Επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό και άλλες διατάξεις».
Το νομοσχέδιο θα συζητηθεί αρχικώς στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής στις 27-28 και 30 Απριλίου και στη συνέχεια, στις 4 και 5 Μαΐου, στην Ολομέλεια, οπότε και θα τεθεί προς ψήφιση.
Aυτό σημαίνει ότι υπάρχει ο χρόνος να αποφυγεί η περίπτωση αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη για να βρεθεί λύση με FIFA και UEFA.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανία: ΗΠΑ-Ρωσία-Ουκρανία στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων – Στόχος η εξεύρεση «πολιτικών λύσεων»
- Οι γυναίκες τρελαίνονται με το gay, τηλεοπτικό ρομάντζο «Heated Rivalry» – Τι σημαίνει αυτό για τους άνδρες;
- Εθνική Ανδρών πόλο: Πότε είναι ο μικρός τελικός για το χάλκινο μετάλλιο
- Ρόδος: Τι υποστήριζε ο 49χρονος για τον θάνατο του ξενοδόχου – Είχε σκηνοθετήσει τη δολοφονία να δείχνει τροχαίο
- Τροχαία: Πότε θα σταλούν οι πρώτες κλήσεις από τις «έξυπνες» κάμερες σε κεντρικές λεωφόρους της Αττικής
- Κραν Μοντανά: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα πρώτα λεπτά της φονικής πυρκαγιάς

