Σε απολογία Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ατρόμητος και Βέροια
Τέσσερις ακόμη ΠΑΕ, πλην του ΠΑΟΚ για την υπόθεση του Αστέριου Γιακουμή, κλήθηκαν σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας για την ερχόμενη Πέμπτη (23/04, 13:00). Πρόκειται για τους Ατρόμητο, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στα παιχνίδια της 31ης αγωνιστικής με ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακό και Πανθρακικό.
Τέσσερις ακόμη ΠΑΕ, πλην του ΠΑΟΚ για την υπόθεση του Αστέριου Γιακουμή, κλήθηκαν σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας για την ερχόμενη Πέμπτη (23/04, 13:00).
Πρόκειται για τους Ατρόμητο, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στα παιχνίδια της 31ης αγωνιστικής με ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακό και Πανθρακικό.
Η Κέρκυρα διότι: «Βάσει των αναφερομένων στην από 14/4/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένα στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 23-4-2015 και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νέες απειλές Νετανιάχου: Θα χτυπήσουμε χιλιάδες στόχους στο Ιράν τις επόμενες ημέρες
- Ισραήλ: Σε ασφαλή τοποθεσία το Μεγάλο Χειρόγραφο του Ησαΐα λόγω της σύγκρουσης με το Ιράν
- «Ελ. Βενιζέλος»: Συνεχίζονται οι ακυρώσεις πτήσεων από Αθήνα με προορισμό χώρες στη Μέση Ανατολή
- Η πρώτη αντίδραση του Πούτιν μετά τον θάνατο Χαμενεΐ: «Κυνική δολοφονία»
- Live streaming: Ολυμπιακός – Εθνικός
- Κηφισιά: Συνελήφθη 22χρονος που έτρεχε με 197 χλμ/ώρα – Δεν είχε δίπλωμα οδήγησης

