Ντάισελμπλουμ: Αργή η πρόοδος στις διαπραγματεύσεις Ελλάδας – ΕΕ
Για αργή πρόοδο στις συνομιλίες με την Ελλάδα έκανε λόγο την Τετάρτη ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, ο οποίος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την πορεία των διαπραγματεύσεων.
Για αργή πρόοδο στις συνομιλίες με την Ελλάδα έκανε λόγο την Τετάρτη ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, ο οποίος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την πορεία των διαπραγματεύσεων.
«Η πρόοδος στις διαπραγματεύσεις για μια νέα συμφωνία γίνεται αργά, με τις διαφορές σε ορισμένα σημεία να εξακολουθούν να είναι μεγάλες» αναφέρει σε επιστολή του προς το ολλανδικό κοινοβούλιο, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg.
Σημειώνεται ότι οι δηλώσεις Ντάισελμπλουμ έρχονται την ίδια ώρα που ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εκφράζεται αρνητικά για τη νέα ελληνική κυβέρνηση δηλώνοντας ότι «κατέστρεψε την πρόοδο της προηγούμενης».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός: Το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε στη μάχη της 4ης θέσης
- Ρωσία: Η FSB λέει ότι η Ουκρανία βρίσκεται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας του Ρώσου αντιστράτηγου
- Ουκρανία: Τρεις νεκροί σε επιδρομές της Ρωσίας τη νύχτα
- «Οι Λέικερς ετοιμάζουν πακέτο ανταλλαγής για τον Αντετοκούνμπο»
- Το δίλημμα της χώρας είναι θεσμικότητα ή αντιθεσμικότητα και όχι «συστημισμός – αντισυστημισμός»
- Κατασκοπεία στις Ένοπλες Δυνάμεις: Η γυναίκα «σκιά» πίσω από τον σμήναρχο – Πώς δρούσε το δίκτυο
- Η Νεοϋορκέζα influencer Λόρι Κούπερ δεν το βάζει κάτω – Συνεχίζει να φλερτάρει στα μπαρ μακριά από τα dating app
- Πόσο «αξίζει» ο Bad Bunny;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 09.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/gurpreet-singh-BGUt0Fq1I78-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442