Θύμα ανώνυμων χάκερ έπεσε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης αλλά και αρκετοί ακόμα ρώσοι επιχειρηματίες σύμφωνα με δημοσίευμα της ρωσικής ιστοσελίδας yuga.ru. Σύμφωνα λοιπόν με την αναφορά ο ομογενής επιχειρηματίας είδε τον προσωπικό λογαριασμό του να παραβιάζεται και περίπου 12.000 emails και φωτογραφίες του να τίθενται σε πλειστηριασμό! «Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα yuga.ru. στα μέϊλ του κ. Σαββίδη υπάρχουν πολλές πληροφορίες επιχειρηματικού, πολιτικού και ποδοσφαιρικού ενδιαφέροντος.
Θύμα ανώνυμων χάκερ έπεσε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης αλλά και αρκετοί ακόμα ρώσοι επιχειρηματίες σύμφωνα με δημοσίευμα της ρωσικής ιστοσελίδας yuga.ru. Σύμφωνα λοιπόν με την αναφορά ο ομογενής επιχειρηματίας είδε τον προσωπικό λογαριασμό του να παραβιάζεται και περίπου 12.000 μέϊλ και φωτογραφίες του να τίθενται σε πλειστηριασμό!
«Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα yuga.ru. στα μέϊλ του κ. Σαββίδη υπάρχουν πολλές πληροφορίες επιχειρηματικού, πολιτικού και ποδοσφαιρικού ενδιαφέροντος.
Μέλος των «Anonymous» που φέρεται να γνωρίζει, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «υπάρχουν πολλές πληροφορίες από τη… μυστική ζωή των ομάδων σε Ρωσία και Ελλάδα», ενώ στην ιστοσελίδα yuga.ru. δίνονται και παραδείγματα που αφορούν σε θέματα ρωσικού ενδιαφέροντος.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε επίσημα για την αναβολή του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Αρης που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σάββατο (14/3) μετά από αίτημα του δικεφάλου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας