Παραιτήθηκε ο Βρύζας από τον ΠΑΟΚ
Την παραίτησή του από τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για προσωπικούς λόγους, υπέβαλλε ο Ζήσης Βρύζας. Κίνηση που δρομολογήθηκε με γραπτό κείμενο που έφτασε την Τετάρτη (18/2) από τον τελευταίο στον πρόεδρο του «Δικεφάλου», Ιάκωβο Αγγελίδη, χωρίς να επιβεβαιώνεται επίσημα από τους «ασπρόμαυρους».
Πρόκειται για τη δεύτερη φορά, το τελευταίο διάστημα, που ο Βρύζας αφήνει το πόστο του. Προηγήθηκε η ανάλογη απόφασή του μετά την ήττα του ΠΑΟΚ στα Πηγάδια από την Ξάνθη (7/12), η οποία δεν έγινε αποδεκτή από τους διοικούντες το σύλλογο. Το ζήτημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα.
Υπενθυμίζεται ότι αργά το βράδυ της περασμένης Κυριακής, κατά την επιστροφή της αποστολής του ΠΑΟΚ από τη Αθήνα μετά από τη βαριά ήττα από τον Ατρόμητο με 4-0, περίπου 20 οπαδοί είχαν επιτεθεί εναντίον του.
Κάτι ανάλογο παρολίγον να γίνει και μετά από την ήττα από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, όμως τότε ο Βρύζας δεν είχε ακολουθήσει την αποστολή (ήταν στα Γιάννενα για να «κλείσει» τη μεταγραφή του Μπράνα Ίλιτς) με συνέπεια οι οπαδοί να μην μπορέσουν να του εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το Ιράν ορκίζεται «την πιο καταστροφική επιχείρηση στην ιστορία των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας»
- Ιράν: Ο Τραμπ δήλωσε μετά την επίσημη ανακοίνωση του θανάτου του Χαμενεΐ «πως υπάρχουν καλοί υποψήφιοι»
- Οι τελευταίες στιγμές του Αλί Χαμενεΐ σύμφωνα με την Ιρανική τηλεόραση
- Ο ρόλος του φόβου στην πολιτική
- Έντονος διάλογος του πρέσβη των ΗΠΑ με τον Ιρανό στον ΟΗΕ: «Να είστε ευγενής» – «Το καθεστώς σας σκοτώνει χιλιάδες»
- Τα αντίποινα του Ιράν στην επίθεση από ΗΠΑ και Ισραήλ έφεραν τον πόλεμο στην πόρτα του Περσικού Κόλπου


