Στον Εργοτέλη μέχρι το τέλος της σεζόν ο Σολάρι
Επιστροφή στην Ελλάδα για τον πρώτο σκόρερ της περσινής Σούπερ Λίγκας, Εστεμπάν Σολάρι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν με τον Εργοτέλη. Ο Αργεντινός επιθετικός αγωνίστηκε πέρυσι με τη φανέλα της Ξάνθης και σημείωσε 16 γκολ, αλλά στη συνέχεια αποχώρησε με προορισμό την Κίνα, όπου αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο στη Νταλιάν Αερμπίν.
Επιστροφή στην Ελλάδα για τον πρώτο σκόρερ της περσινής Σούπερ Λίγκας, Εστεμπάν Σολάρι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν με τον Εργοτέλη.
Ο Αργεντινός επιθετικός αγωνίστηκε πέρυσι με τη φανέλα της Ξάνθης και σημείωσε 16 γκολ, αλλά στη συνέχεια αποχώρησε με προορισμό την Κίνα, όπου αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο στη Νταλιάν Αερμπίν.
«Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην Ελλάδα ως παίκτης του Εργοτέλη και θέλω να προσφέρω στην ομάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Σε αυτή τη νέα πρόκληση της καριέρας μου, είμαι έτοιμος να αγωνιστώ για να βοηθήσω την ομάδα μου και είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας», δήλωσε ο 35χρονος Σολάρι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σομαλιλάνδη: Το Ισραήλ υπερασπίζεται στο ΣΑ του ΟΗΕ την απόφασή του να την αναγνωρίσει
- Ουκρανία: Τη συνέχιση παροχής στρατιωτικής στήριξης ενέκρινε η ιταλική κυβέρνηση
- Ουκρανία: Η Δύση πρέπει να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα επί του πεδίου, τονίζει ο Λαβρόφ,
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Μύθοι και αλήθειες για τους «αιώνιους»
- Ο Τραμπ παρέχει πλήρη στήριξη στον Νετανιάχου – Aπειλεί Ιράν, Χαμάς και Χεζμπολάχ «αν συμπεριφέρονται άσχημα»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]

