Σούπερ Λιγκ… δαγκωτό, λίγο πριν και μετά από τις εκλογές
Με τις αναμετρήσεις της 20ης αγωνιστικής, που λόγω εθνικών εκλογών θα διεξαχθεί σε δύο «δόσεις», συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός έχει -θεωρητικά- εύκολο έργο, καθώς φιλοξενείται στην Κρήτη απ τον ΟΦΗ, που δοκιμάζεται από ποικίλα προβλήματα, ενώ ο ΠΑΟΚ θα πάρει «ξεκούραστα» τρεις βαθμούς, αφού ο αγώνας με την -υποβιβασθείσα- Νίκη Βόλου, ματαιώθηκε.
Με τις αναμετρήσεις της 20ης αγωνιστικής, που λόγω εθνικών εκλογών θα διεξαχθεί σε δύο «δόσεις», συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.
Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός έχει -θεωρητικά- εύκολο έργο, καθώς φιλοξενείται στην Κρήτη απ τον ΟΦΗ, που δοκιμάζεται από ποικίλα προβλήματα, ενώ ο ΠΑΟΚ θα πάρει «ξεκούραστα» τρεις βαθμούς, αφού ο αγώνας με την -υποβιβασθείσα- Νίκη Βόλου, ματαιώθηκε.
Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την Καλλονή και είναι το λογικό φαβορί για την νίκη, όπως και ο Αστέρας Τρίπολης που θα φιλοξενήσει τον Πανιώνιο.
Τέλος, χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, θα γίνουν οι αγώνες Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα, Κέρκυρα-Βέροια, Πανθρακικός-Λεβαδειακός, Παναιτωλικός-Ατρόμητος και Πλατανιάς-Εργοτέλης.
Το πρόγραμμα (σ.σ. όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την NOVA) και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:
Σάββατο 24 Ιανουαρίου
Νίκη Βόλου-ΠΑΟΚ 0-3 (α.α.)
15:00 Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα
17:15 Κέρκυρα-Βέροια
17:15 Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος
17:15 Παναθηναϊκός-Καλλονή
17:15 Πανθρακικός-Λεβαδειακός
19:30 ΟΦΗ-Ολυμπιακός
Δευτέρα 26 Ιανουαρίου
17:15 Παναιτωλικός-Ατρόμητος
19:30 Πλατανιάς-Εργοτέλης
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 19 αγώνες)
1. ΠΑΟΚ 46 -20 αγ.
2. Ολυμπιακός 45
3. Παναθηναϊκός 37
4. Αστέρας Τρίπολης 32
5. Παναιτωλικός 31
6. Βέροια 30
7. Ατρόμητος 29
8. Ξάνθη 27
. ΠΑΣ Γιάννινα 27
10. Καλλονή 23 -18αγ.
11. Κέρκυρα 22
. Πλατανιάς Χανίων 22
13. Λεβαδειακός 21
14. Πανθρακικός 18
15. Πανιώνιος 16 -18αγ.
16. ΟΦΗ 14
17. Εργοτέλης 11 -17αγ.
18. Νίκη Βόλου 7
* Στον ΟΦΗ έχει επιβληθεί ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γαλλία: Δύο νέες συλλήψεις στη Γαλλία για την απόπειρα επίθεσης στην Bank of America
- Μπαρτομέου: «Γελάω όταν με αποκαλούν τον χειρότερο πρόεδρο στην ιστορία της Μπαρτσελόνα»
- Greek PM on Tempi Trial, Fuel Pass etc. in Weekly Post
- Πώς θα εξελιχθεί η επικίνδυνη κακοκαιρία που θα κορυφωθεί την Πρωταπριλιά – Οι «κόκκινες» περιοχές
- Η πρώτη εμφάνιση του Μάρτιν Σορτ μετά την αυτοκτονία της κόρης του
- Θετικά νέα για την πορεία της υγείας του Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Είμαι καλά τώρα, έχω αναρρώσει πλήρως»




