Πρωταθλητής χειμώνα ο ΟΣΦΠ, «πεντάστερος» ο ΠΑΟ
Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε την ήττα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη το Σάββατο και επικρατώντας στα Πηγάδια (Ξάνθη - Ολυμπιακός 1-3), επέστρεψε στην κορυφή του πρωταθλήματος, κατακτώντας τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα. Νωρίτερα, ένας... πεντάστερος Παναθηναϊκός χρειάστηκε μόλις 45 λεπτά για να «διαλύσει» τον Εργοτέλη (Παναθηναϊκός - Εργοτέλης 5-0) στη Λεωφόρο στην εξ αναβολής 11η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Σπουδαία νίκη - ανατροπή του ΟΦΗ επί της Κέρκυρας (ΟΦΗ - Κέρκυρα 3-2) με ήρωα τον Μιλιάζες, ο οποίος έβαλε με το... δεξί τον Αναστόπουλο στον πάγκο των Κρητικών. Στην Κομοτηνή, ο Πανθρακικός προηγήθηκε με ένα εξαιρετικά αμφισβητούμενο πέναλτι, αλλά ο Ατρόμητος ισοφάρισε (Πανθρακικός - Ατρόμητος 1-1). Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις (Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0) στο ματς που άνοιξε την αυλαία της Κυριακής.
Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε την ήττα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη το Σάββατο και επικρατώντας στα Πηγάδια (Ξάνθη – Ολυμπιακός 1-3), επέστρεψε στην κορυφή του πρωταθλήματος, κατακτώντας τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.
Νωρίτερα, ένας… πεντάστερος Παναθηναϊκός χρειάστηκε μόλις 45 λεπτά για να «διαλύσει» τον Εργοτέλη (Παναθηναϊκός – Εργοτέλης 5-0) στη Λεωφόρο στην εξ αναβολής 11η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.
Σπουδαία νίκη – ανατροπή του ΟΦΗ επί της Κέρκυρας (ΟΦΗ – Κέρκυρα 3-2) με ήρωα τον Μιλιάζες, ο οποίος έβαλε με το… δεξί τον Αναστόπουλο στον πάγκο των Κρητικών. Στην Κομοτηνή, ο Πανθρακικός προηγήθηκε με ένα εξαιρετικά αμφισβητούμενο πέναλτι, αλλά ο Ατρόμητος ισοφάρισε (Πανθρακικός – Ατρόμητος 1-1).
Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις (Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0) στο ματς που άνοιξε την αυλαία της Κυριακής.
Σε αναμετρήσεις για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Βέροια-Καλλονή 1-1
(8΄ Καλτσάς – 16΄ Χουάνμα)
Πλατανιάς-Πανιώνιος 3-0
(55΄, 70΄ Μιλούνοβιτς, 84΄ Τόρες)
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-0
(9΄, 45΄ Γιαννιώτας, 30΄ Σανκαρέ)
Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0
ΟΦΗ-Κέρκυρα 3-2
(27΄, 68΄πεν., 83΄πεν. Μιλιάζες – 38΄ Καϊκούτ, 49΄ Μαρκόβσκι)
Παναθηναϊκός-Εργοτέλης 5-0
(8΄, 23΄ Κλωναρίδης, 12΄, 15΄, 42΄ Μπεργκ)
Πανθρακικός-Ατρόμητος 1-1
(42΄πεν. Ιγκορ – 58΄ Παπάζογλου)
Ξάνθη-Ολυμπιακός 1-3
(82΄ Λουσέρο – 19΄,53΄ Μήτρογλου, 30΄ Ντοσεβί)
Νίκη Βόλου-Λεβαδειακός 0-3 α.α.
Η βαθμολογία (σε 17 αγώνες)
1. Ολυμπιακός 39
2. ΠΑΟΚ 37
3. Παναθηναϊκός 33
4. Αστέρας Τρίπολης 31
5. Παναιτωλικός 28
6. Βέροια 26
7. Ξάνθη 25
. ΠΑΣ Γιάννινα 25
. Ατρόμητος 25
10. Καλλονή 23
11. Κέρκυρα 21
. Πλατανιάς Χανίων 21
13. ΟΦΗ 20
14. Λεβαδειακός 18
15. Πανιώνιος 15
16. Πανθρακικός 14
17. Εργοτέλης 11
18. Νίκη Βόλου 7
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]

