«Να τιμήσει τα παντελόνια του έστω για μια φορά ο Πάτσης»
Εκ νέου επίθεση στον Ανδρέα Πάτση εξαπέλυσαν οι οργανωμένοι της Νίκης Βόλου, με αφορμή την ανακοίνωση της αποχώρησης του από τη διοίκηση της ομάδας. Συγκεκριμένα το «Blue Club Π. Ντοκούζης», αναφέρεται με σκληρούς χαρακτηρισμούς όπως, «μπροστινό» και «λαμόγιο» σε όποιον θέλει να ασχοληθεί με την ομάδα πριν την εκκαθάριση της, ενώ στον τέλος καλεί τον Ανδρέα Πάτση «να τιμήσει τα παντελόνια που φορά έστω για μια φορά».
Εκ νέου επίθεση στον Ανδρέα Πάτση εξαπέλυσαν οι οργανωμένοι της Νίκης Βόλου, με αφορμή την ανακοίνωση της αποχώρησης του από τη διοίκηση της ομάδας.
Συγκεκριμένα το «Blue Club Π. Ντοκούζης», αναφέρεται με σκληρούς χαρακτηρισμούς όπως, «μπροστινό» και «λαμόγιο» σε όποιον θέλει να ασχοληθεί με την ομάδα πριν την εκκαθάριση της, ενώ στον τέλος καλεί τον Ανδρέα Πάτση «να τιμήσει τα παντελόνια που φορά έστω για μια φορά».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Μετά από την έκτακτη γενική συνέλευση του συνδέσμου μας, παρουσία και μελών του Δ.Σ. των Blue Angels, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον “νυν μεγαλομέτοχο” που προανήγγειλε την Παρασκευή σε τηλεφωνική του παρέμβαση στο Blue Star, την αποχώρηση του προέδρου της ΠΑΕ κ. Κουντούρη την Δευτέρα πηγαίνοντας έτσι την ομάδα σε εκκαθάριση. Ελπίζουμε να τιμήσει τα παντελόνια που φορά έστω για μια φορά. Μετά από αυτή την αναγγελία οποιοσδήποτε θελήσει να τρέξει την ομάδα, γνωρίζοντας τα προβλήματα της ομάδας, τον θεωρούμε μπροστινό και λαμόγιο και θα μας βρει απέναντί του. Υ.Γ. Όποιος θέλει να ασχοληθεί με την ομάδα είναι καλοδεχούμενος μετά την εκκαθάριση της».
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Στην τελική φάση του Μουντιάλ του προσεχούς καλοκαιριού πέρασαν Τουρκία, Σουηδία , Βοσνία και Τσεχία. Δείτε πως διαμορφώθηκαν οι 12 όμιλοι της διοργάνωσης και το αναλυτικό πρόγραμμα.
Ο Αντώνης Τσιφτσής έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής κάτω από τα δοκάρια και μίλησε για το παρόν και για το μέλλον, ενώ δεν έκρυψε πόσο χαρούμενος είναι