Η Μπαρτσελόνα «έδεσε» τον Πασκουάλ ως το 2017
Δύο ημέρες πριν την αναμέτρησή της με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, η Μπαρτσελόνα «έδεσε» μέχρι το 2017 τον Τσάβι Πασκουάλ στην τεχνική ηγεσία. Η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» προσέφερε διετή επέκταση συνεργασίας στον Ισπανό τεχνικό, όπως αποκάλυψε η "Mundo Deportivo" με τις δύο πλευρές να καταλήγουν σε οριστική συμφωνία σήμερα. Το συμβόλαιό του με τους «μπλαουγκράνα» έληγε τον ερχόμενο Ιούνιο.
Δύο ημέρες πριν την αναμέτρησή της με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, η Μπαρτσελόνα «έδεσε» μέχρι το 2017 τον Τσάβι Πασκουάλ στην τεχνική ηγεσία.
Η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» προσέφερε διετή επέκταση συνεργασίας στον Ισπανό τεχνικό, όπως αποκάλυψε η «Mundo Deportivo» με τις δύο πλευρές να καταλήγουν σε οριστική συμφωνία σήμερα. Το συμβόλαιό του με τους «μπλαουγκράνα» έληγε τον ερχόμενο Ιούνιο.
Πρώτος προπονητής της Μπάρτσα ανέλαβε στις 14 Φεβρουαρίου 2008, όταν αντικατέστησε τον νυν τεχνικό του Παναθηναϊκού, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, του οποίου ήταν άμεσος συνεργάτης. Πλέον, ο Πασκουάλ έχει τη δυνατότητα να παραμείνει εννέα σεζόν προπονητής των Καταλανών.
Από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, η Μπαρτσελόνα έχει κατακτήσει τέσσερις τίτλους στο ισπανικό πρωτάθλημα (2009, 2011, 2012 και 2014), τρία Κύπελλα Ισπανίας (2011, 2012 και 2013), τρία Σούπερ Καπ (2009, 2010 και 2011) και έναν τίτλο Ευρωλίγκας (2010).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Θα μπορούσα να εμπλέξω τον Τραμπ»: Δολοφόνος 51 ατόμων στη Νέα Ζηλανδία καταγγέλλει απάνθρωπες συνθήκες κράτησης
- «Πυρά» Τραμπ, προσευχές και αντι-show: Όλα όσα έγιναν στο ημίχρονο του Super Bowl με πρωταγωνιστή τον Bad Bunny
- ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώνεται η επιτροπή Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Διεύρυνσης – Ποιοι «επαναπατρίζονται» από ΣΥΡΙΖΑ
- Πύλος: Νεαρός ξυλοκόπησε κουρέα με γκλοπ επειδή δεν του άρεσε το κούρεμα
- Ταμπόρδα: «Ελπίζω αυτή η νίκη να αποτελέσει σημείο ενός νέου ξεκινήματος»
- Δύο συμφωνίες και ένα ραντεβού ξεκλειδώνουν τον ενεργειακό κόμβο στην Ελλάδα



