Σουηδική καταγγελία για ελληνική ρατσιστική επίθεση στον Αντού
Μια περίεργη καταγγελία για ρατσιστική επίθεση στο Καραϊσκάκη, έρχεται από τη Σουηδία μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μάλμε, όπου οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 4-2 και απέκλεισαν την αντίπαλό τους από την Ευρώπη. Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της σουηδικής ιστοσελίδας fotbollskanalen.se κάνει λόγο για ρατσιστική συμπεριφορά οπαδών του Ολυμπιακού, αλλά και μερίδα ελλήνων δημοσιογράφων κατά του Ενόχ Κόφι Αντού.
Μια περίεργη καταγγελία για ρατσιστική επίθεση στο Καραϊσκάκη, έρχεται από τη Σουηδία μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μάλμε, όπου οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 4-2 και απέκλεισαν την αντίπαλό τους από την Ευρώπη.
Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα καταγγέλλει πως ο 24χρονος μέσος που αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, έγινε αποδέκτης ρατσιστικής συμπεριφοράς από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, αλλά και από έλληνες δημοσιογράφους, οι οποίοι συγκρατήθηκαν από συναδέλφους τους.
Σε δηλώσεις που έκανε ο Γκανέζος μέσος στην ίδια ιστοσελίδα ο Αντού τόνισε τα εξής: «Δεν άκουσα κάτι», τόνισε αρχικά, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε από Σουηδούς δημοσιογράφους για το αν πιστεύει πως η UEFA πρέπει να τιμωρήσει τον Ολυμπιακό. «Ελπίζω πως ναι. Εάν το έκαναν, τότε κάτι θα πρέπει να γίνει για αυτό».
«Όχι, δεν άκουσα κάτι και δε νομίζω ότι είναι σωστό να δημιουργήσουμε θέμα. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν εντυπωσιακή», δήλωσε και ο τεχνικός των Σουηδών, Χαρέιντε.
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το 2-2 μέχρι το 70′ έγινε 5-2 για την Παρί Σεν Ζερμέν στο φινάλε απέναντι στην Τσέλσι και η ομάδα του Λουίς Ενρίκε είναι «αγκαλιά» με την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League. Τα άλλαξε όλα η είσοδος του Κβαρατσχέλια στο ματς.
Η… τρέλα διαρκείας που ακούει στο όνομα Μπόντο Γκλιμτ συνεχίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τη νορβηγική ομάδα να σαρώνει 3-0 τη Σπόρτινγκ στο πρώτο ματς και να ετοιμάζεται για οκτάδα!