Αστέρας: «Προκλητικός και εμπρηστικός ο Αλαφούζος»
Ευθεία επίθεση εναντίον του Γιάννη Αλαφούζου εξαπέλυσε η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, με αφορμή τα όσα συνέβησαν πριν την αναμέτρηση των Αρκάδων με τον Παναθηναϊκό, αναφορικά με την παρουσία φιλάθλων των Πρασίνων στις εξέδρες του γηπέδου «Θόδωρος Κολοκοτρώνης». Η διοίκηση του συλλόγου καταγγέλει τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για «προκλητικές και εμπρηστικές δηλώσεις» και τονίζει ότι «... ο Αστέρας μεγαλώνει και για αυτό ενοχλεί. Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την πορεία μας». Παράλληλα, η αρκαδική ΠΑΕ εκφράζει τις ευχαριστίες της στους φιλάθλους της ομάδας, «... για την αυτοσυγκράτηση και κατανόηση που επέδειξαν» στο παιχνίδι.
Ευθεία επίθεση εναντίον του Γιάννη Αλαφούζου εξαπέλυσε η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, με αφορμή τα όσα συνέβησαν πριν την αναμέτρηση των Αρκάδων με τον Παναθηναϊκό, αναφορικά με την παρουσία φιλάθλων των Πρασίνων στις εξέδρες του γηπέδου «Θόδωρος Κολοκοτρώνης».
Η διοίκηση του συλλόγου καταγγέλει τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για «προκλητικές και εμπρηστικές δηλώσεις» και τονίζει ότι «… ο Αστέρας μεγαλώνει και για αυτό ενοχλεί. Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την πορεία μας». Παράλληλα, η αρκαδική ΠΑΕ εκφράζει τις ευχαριστίες της στους φιλάθλους της ομάδας, «… για την αυτοσυγκράτηση και κατανόηση που επέδειξαν» στο παιχνίδι.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:
«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θέλει να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της για την αυτοσυγκράτηση και κατανόηση που επέδειξαν, με την εξαιρετική τους συμπεριφορά στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
Θέλουμε επίσης, να ζητήσουμε συγνώμη από τους φιλάθλους μας που ήθελαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, αλλά με τους αυστηρότατους όρους αγοράς εισιτηρίων αυτό δεν κατέστη εφικτό.
Ο λόγος είχε να κάνει αποκλειστικά και μόνο, με τις προκλητικές και εμπρηστικές δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς και των σχολίων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της επιρροής του.
Μετά από όλα αυτά, μοναδική προτεραιότητα για τον ΑΣΤΕΡΑ ήταν η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και η ασφάλεια ΟΛΩΝ των φιλάθλων. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ μεγαλώνει και για αυτό ενοχλεί. Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την πορεία μας. Αυτό θα το καταλάβουν όλοι. Είτε το θέλουν, είτε δεν το θέλουν…».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΑΑΔΕ: Επιχείρηση Supercars – Δεσμεύτηκαν 229 πολυτελή ΙΧ με ξένες πινακίδες
- Fed: Στο μικροσκόπιο της οι μεγάλες τράπεζες για την έκθεσή τους στην ιδιωτική πίστη
- Νέος Κόσμος: Σακούλες με μολότοφ κατέσχεσαν λίγο πριν το Χριστός Ανέστη – Αποκλειστικές εικόνες
- Τράπεζα της Αγγλίας: Συναγερμός για το Mythos της Anthropic
- Γιορτή σήμερα 12 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]




