Η Γκινγκάμπ «ξέσπασε» με πεντάρα, «γκέλα» με αυτογκόλ για την Παρί
«Ξέσπασε» η Γκινγκάμπ και συνέτριψε 5-1 την Καέν στο ντέρμπι των ουραγών για την 16η αγωνιστική του Championnat. Μια επιβλητική νίκη που φέρνει την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Europa League πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού με πρωταγωνιστές τους Μαντάν και Μποβί που πέτυχαν από δύο γκολ. Το αυτογκόλ του Σαλβατόρε Σιρίγκου στο 42ο λεπτό, στέρησε από την Παρί Σεν Ζερμέν την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας.
«Ξέσπασε» η Γκινγκάμπ και συνέτριψε 5-1 την Καέν στο ντέρμπι των ουραγών για την 16η αγωνιστική του Championnat. Μια επιβλητική νίκη που φέρνει την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Europa League πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού με πρωταγωνιστές τους Μαντάν και Μποβί που πέτυχαν από δύο γκολ.
Το αυτογκόλ του Σαλβατόρε Σιρίγκου στο 42ο λεπτό, στέρησε από την Παρί Σεν Ζερμέν την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας.
Οι πρωταθλητές άφησαν βαθμούς (1-1) στην έδρα της Λιλ -απόντος του Ιμπραϊμοβιτς- κι έτσι παραμένουν έναν βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο, Μαρσέιγ. Παράλληλα, διακόπηκε απότομα το σερί έξι νικών που είχε η Παρί.
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στην 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γαλλίας: