Ο Ατρόμητος είχε… οβίδες από Ουμπίδες κόντρα στην Ξάνθη
Στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας ανέβηκε ο Ατρόμητος, επικρατώντας 2-0 της Ξάνθης στο Περιστέρι, για τη 12η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Χαβιέρ Ουμπίδες, που σημείωσε δύο εντυπωσιακά γκολ για τους νικητές, στο 14ο και το 50ο λεπτό.
Στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας ανέβηκε ο Ατρόμητος, επικρατώντας 2-0 της Ξάνθης στο Περιστέρι, για τη 12η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Χαβιέρ Ουμπίδες, που σημείωσε δύο εντυπωσιακά γκολ για τους νικητές, στο 14ο και το 50ο λεπτό.
Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ανήκε στον Ατρόμητο, με τον Ναπολεόνι να πλασάρει και με προβολή του Μπέρτου η μπάλα να αλλάζει τροχιά και να βρίσκει το δοκάρι στο 14΄. Επτά λεπτά αργότερα (21΄), οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με ένα εκπληκτικό γκολ του Ουμπίδες, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» του Ζαρόπουλου με δεξί βολέ έξω από την περιοχή.
Ο Αργεντινός άσος ήταν σήμερα ασυναγώνιστος. Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου «καθάρισε» το παιχνίδι με ακόμα ένα εξαιρετικό γκολ, με απευθείας φάουλ στο 50΄. Αναμφισβήτητα ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης, θέτει υποψηφιότητα και για το συνολικό βραβείο της αγωνιστικής, ενώ σίγουρα κάποιο από τα γκολ του (πιθανότατα το πρώτο) θα είναι ανάμεσα στα καλύτερα.
Η Ξάνθη προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι και έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία σε τετ-α-τετ του Κλέιτον στο 66΄, με τον Γκομπούροφ να κρατάει το «μηδέν». Ο χρόνος κυλούσε υπέρ των γηπεδούχων, που χωρίς να απειληθούν ξανά, κράτησαν το 2-0 έως το τέλος.
Διαιτητής: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Κίτρινες: Αγκουαζί, Κοντοές, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης – Μπέρτος, Φλίσκας, Κλέιτον
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Πίτου Γκαρσία, Κοντοές, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Καραμάνος (46΄ Δημούτσος), Αγκουαζί (64΄ Φάμπιο), Ουμπίδες, Ναπολεόνι (75΄ Μπάλλας), Παπάζογλου.
ΞΑΝΘΗ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Μπέρτος (61΄ Γουάλας), Γούτας, Ομπόντο, Καρυπίδης, Φλίσκας (56΄ Παπαστεριανός), Λουσέρο, Μπαξεβανίδης, Σολτάνι, Καπετάνος, Κλέιτον.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο πλανήτης που θα έπρεπε να μην υπάρχει – Ένα μυστήριο και μια αποστολή που μπορεί να δώσει απαντήσεις
- ΑΕΚ Πέρασε τα ιατρικά ο Μάρτιν Γκεοργκίεφ – Πότε ανακοινώνεται
- Αναχαιτίσεις UFO στον ουρανό της Ουάσινγκτον – Το μεγάλο μυστήριο που παραμένει άλυτο για πάνω από 70 χρόνια
- Ζάμπια – Μαρόκο 0-3: Οι γκολάρες του Ελ Κααμπί έστειλαν τους Μαροκινούς στους «16» (vids)
- «Το μόνο μου πρόβλημα ήταν ότι περνούσα πάρα πολύ καλά»: Ο Άντονι Χόπκινς γιορτάζει 50 χρόνια νηφαλιότητας
- Ο Ελ Κααμπί γράφει ιστορία: Στη λίστα των κορυφαίων σκόρερ του Μαρόκου!
