«Ο ΠΑΟΚ θα δώσει το 101% για τη νίκη…» είπε ο Μοντέλα
Η Φιορεντίνα ήταν εξ αρχής το απόλυτο φαβορί του ομίλου και μετά το «διπλό» στην Τούμπα επιβεβαίωσε τον χαρακτηρισμό της. Την Πέμπτη, οι Ιταλοί φιλοξενούν τον ΠΑΟΚ στο «Αρτέμιο Φράνκι» στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Europa League και ο τεχνικός της ομάδας, Βιντσέντζο Μοντέλα, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, τόνισε ότι περιμένει από τον ΠΑΟΚ να δώσει τα πάντα για τη νίκη, εφιστώντας παράλληλα την προσοχή των παικτών του.
Η Φιορεντίνα ήταν εξ αρχής το απόλυτο φαβορί του ομίλου και μετά το «διπλό» στην Τούμπα επιβεβαίωσε τον χαρακτηρισμό της. Την Πέμπτη, οι Ιταλοί φιλοξενούν τον ΠΑΟΚ στο «Αρτέμιο Φράνκι» στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Europa League και ο τεχνικός της ομάδας, Βιντσέντζο Μοντέλα, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, τόνισε ότι περιμένει από τον ΠΑΟΚ να δώσει τα πάντα για τη νίκη, εφιστώντας παράλληλα την προσοχή των παικτών του.
«Έχουμε μία σημαντική ευκαιρία μπροστά στους οπαδούς μας αύριο. Θα πρέπει να την να εκμεταλλευτούμε για να εστιάσουμε στη συνέχεια λίγο περισσότερο την προσοχή μας στο ιταλικό πρωτάθλημα, εκεί όπου έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς», δήλωσε αρχικά ο Μοντέλα, ο οποίος στη συνέχεια αναφερόμενος στον ΠΑΟΚ, πρόσθεσε:
«Αμφιβάλω ότι ο ΠΑΟΚ έρχεται εδώ έχοντας περισσότερο το μυαλό του στο πρωτάθλημα, αφού για αυτούς είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι. Κάτι τέτοιο ισχύει και για εμάς βέβαια. Οι ομάδες που θέλουν να γίνουν σημαντικές δεν μπορούν να προσπερνούν αγώνες. Περιμένω ότι ο ΠΑΟΚ αύριο από την πλευρά του θα παρουσιαστεί με υψηλό βαθμό συγκέντρωσης. Πιστεύω ότι θα σκεφτούν πρώτα το αυριανό παιχνίδι και στη συνέχεια τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Θα αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο, ο οποίος θα δώσει το 101% για τη νίκη. Το ελληνικό ποδόσφαιρο αναπτύσσεται και εξελίσσεται τα τελευταία χρόνια και αυτό φαίνεται».
Ο προπονητής της Φιορεντίνα στη συνέχεια στάθηκε στην ανάγκη που έχει η ομάδα του για τη νίκη στον αυριανό αγώνα, δηλώνοντας: «H νίκη αύριο θα μας δώσει την πρόκριση και την απαραίτητη συνέχεια που μας λείπει και θα μας γεμίσει με αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη που χρειαζόμαστε. Η ομάδα έχει πάντα πλήρη επίγνωση του τι κάνει, όποτε γνωρίζει ότι μπορεί να κάνει και κάτι παραπάνω. Είναι κάτι πάνω στο οποίο δουλεύουμε, και υπάρχει αισιοδοξία διότι η ομάδα ποια ακριβώς είναι η κατάσταση της».
Ο Μοντέλα αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του Γκόμεζ, για τον οποίο πρόσθεσε: «Δεν έχει στα πόδια του τον χρόνο συμμετοχής που πρέπει για να ξεκινήσει αύριο το παιχνίδι. Το σκέφτομαι και θεωρώ ότι η ιδέα είναι να τον κάνω να αγωνιστεί. Υπάρχει η σκέψη να χρησιμοποιηθεί από το πρώτο λεπτό και μπαίνουμε σε αυτό τον πειρασμό, ωστόσο θα δούμε τι θα κάνουμε στην τελευταία προπόνηση σήμερα. Πνευματικά τον βλέπω καλά και δείχνει αποφασιστικότητα, όντας σίγουρος για τον εαυτό του και αυτά που μπορεί να πετύχει στο μέλλον. Θέλει με κάποιον τρόπο να ανταποδώσει στην κοινωνία ολόκληρης της πόλης αυτά που του δίνει γιατί νιώθει ευγνώμων».
Ο προπονητής της Φιορεντίνα κλήθηκε να σχολιάσει το δίλημμα που υπάρχει με τους Νέτο και Ταταρουσάνου να διεκδικούν μία θέση κάτω από τα δοκάρια, τονίζοντας ότι αμφότεροι δίνουν εμπιστοσύνη με την παρουσία τους στο τέρμα των «βιόλα».
Ακόμα αναφερόμενος στον τραυματισμό του Μπερναντένσκι, δήλωσε: «Εύχομαι καλή επιτυχία στον Μπερναντένσκι και να πάρει την ατυχία που του έτυχε με μεγάλη ηρεμία. Είχα την ιδία ατυχία μικρός. Μία τέτοια ατυχία τόσο μεγάλη με το σωστό τρόπο θα μπορούσε να έχει και θετικά αποτελέσματα. Του εύχομαι να μπορέσει να αναρρώσει το ταχύτερο. Ο λόγος που στάθηκε άτυχος είναι γιατί δεν υπήρξε άμεση σύγκρουση και πήδηξε για να αποφύγει το γλίστρημα ενός συναδέλφου και έτσι χτύπησε. Είδαμε αμέσως πως δεν ήταν μια απλή περίπτωση».
Τέλος ο Μοντέλα μίλησε και για τον Μπασάντα, τονίζοντας: «Ο Μπασάντα έχει προσαρμοστεί στον τρόπο που παίζουμε και στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Είναι ένας ευφυής παίκτης, έχει ποιότητα σημαντική στον ρόλο του, μπορεί να διατηρήσει έναν τίτλο και θα έχει και άλλες ευκαιρίες».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ζάκυνθος: «Ήταν ό,τι πολυτιμότερο είχα στη ζωή μου» – Συγκλονίζουν οι γονείς του μικρού Λίο που κατασπάραξε το pitbull
- Η γη της ελιάς: Δύσκολες αποφάσεις και έντονες συγκρούσεις
- Φουρνιέ: «Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό» (vid)
- To μήνυμα του Πρωθυπουργού στο 27ο Ετήσιο Capital Link Invest in Greece Forum
- Ιαπωνία: Τσουνάμι «χτύπησε» το Αομόρι και το Χοκαίντο μετά τον σεισμό 7,6 Ρίχτερ
- Warner Bros: Η Paramount κάνει επιθετική προσφορά, αμφισβητώντας τη συμφωνία των 72 δισ. με το Netflix