Τη γλίτωσε με… ελαφρύ κάταγμα ο Σίλντενφελντ
Γλίτωσε τα χειρότερα ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό και υπήρχαν φόβοι για σοβαρό πρόβλημα. Τελικά, όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με ανακοίνωση της, ο κροάτης κεντρικός αμυντικός θα μείνει υπέστη ελαφρύ κάταγμα και θα απουσιάσει περίπου δέκα μέρες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του «τριφυλλιού».
Γλίτωσε τα χειρότερα ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό και υπήρχαν φόβοι για σοβαρό πρόβλημα.
Τελικά, όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με ανακοίνωση της, ο κροάτης κεντρικός αμυντικός θα μείνει υπέστη ελαφρύ κάταγμα και θα απουσιάσει περίπου δέκα μέρες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του «τριφυλλιού».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Μετά τον ακτινολογικό έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε σήμερα (σ.σ Δευτέρα) ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ένα ελαφρύ κάταγμα στην ονυχοφόρο φάλαγγα του πέμπτου δακτύλου του δεξιού ποδιού. Ο χρόνος αποκατάστασης του προβλήματος του Κροάτη υπολογίζεται στις 10 ημέρες».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Η Ελλάδα επιστρέφει
- Και προνόμια υπηκοότητας «πουλάει» η χρυσή βίζα Τραμπ
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Συγχαρητήρια από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
- Ασταμάτητη η Στρασμπούρ (1-0), άνετο διπλό της Πάλας στην Ιρλανδία (3-0) – Η βαθμολογία
- Βαθμολογία UEFA: Καλή συγκομιδή για την Ελλάδα, αλλά και χαμένη ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την Τσεχία
- Αμερικανοί πολιτικοί ζητούν από Ισραήλ, ΗΠΑ να ερευνήσουν τον βομβαρδισμό εναντίον δημοσιογράφων στον Λίβανο

