Κατάσχεση πόρων και αγαθών αξίας 900.000 ευρώ στον Καναβάρο
Σε κατάσχεση αγαθών ιδιοκτησίας του ποδοσφαιριστή Φάμπιο Καναβάρο, αξίας εννιακοσίων χιλιάδων ευρώ (900.000 ευρώ), προχώρησε η ιταλική οικονομική αστυνομία Guardia di Finanza. Όπως αναφέρει ο Τύπος, η φοροδιαφυγή σχετίζεται με εταιρία ενοικίασης πολυτελών θαλαμηγών ιδιοκτησίας του γνωστού Ιταλού ποδοσφαιριστή (πρώην αρχηγού της ιταλικής εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου) και της συζύγου του.
Σε κατάσχεση αγαθών ιδιοκτησίας του ποδοσφαιριστή Φάμπιο Καναβάρο, αξίας εννιακοσίων χιλιάδων ευρώ (900.000 ευρώ), προχώρησε η ιταλική οικονομική αστυνομία Guardia di Finanza.
Όπως αναφέρει ο Τύπος, η φοροδιαφυγή σχετίζεται με εταιρία ενοικίασης πολυτελών θαλαμηγών ιδιοκτησίας του γνωστού Ιταλού ποδοσφαιριστή (πρώην αρχηγού της ιταλικής εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου) και της συζύγου του.
Από τους μέχρι τώρα ελέγχους, όπως γράφει η εφημερίδα Λα Ρεπούμπλικα, έχει προκύψει ότι η φοροδιαφυγή -μη καταβολή ΦΠΑ και ετήσιων φόρων από το 2005 μέχρι το 2010– αγγίζει το 1 δισεκατομμύριο ευρώ.
Σύμφωνα με πηγές της εισαγγελίας της Νάπολης, στην πραγματικότητα ο Καναβάρο φέρεται να μην νοίκιαζε τις τρεις θαλαμηγούς ιδιοκτησίας του –όπως προέκυπτε από φορολογικές δηλώσεις των περασμένων ετών– αλλά να τις χρησιμοποιούσε για προσωπικά του ταξίδια αναψυχής, όπως και της οικογένειάς του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πράσινο φως για το νέο γήπεδο της Ρόμα
- Bugonia: Γιατί η σκοτεινή αλληγορία του Γιώργου Λάνθιμου αξίζει Όσκαρ;
- Κικίλιας: Η Ευρώπη πρέπει να κινηθεί ταχύτερα για την ανταγωνιστικότητα της ναυτιλίας
- «Τους περιμένουμε»: Έτοιμο το Ιράν για πιθανή χερσαία εισβολή των ΗΠΑ – «Δεν θα κλείσουμε τα Στενά του Ορμούζ»
- Φάμελλος για την απώλεια του Άλκη Ρήγου: Ήταν τιμή μας να σε αποκαλούμε σύντροφο
- Ο Άλκης Ρήγος και το βαθύ αποτύπωμά του στο πανεπιστήμιο και το κίνημα







