Συνάντηση Ρανιέρι – Σαρρή για το «τις πταίει» στην Εθνική
Νέα συνάντηση με τον προπονητή της Εθνικής, Κλαούντιο Ρανιέρι έχει προγραμματίσει την Τετάρτη ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, ενώ μαζί τους θα είναι και ο νέος διευθυντής ποδοσφαίρου των εθνικών ομάδων, Γιώργος Καραγκούνης. Σκοπός της συζήτησης είναι να βρεθούν τα αίτια για τις κακές εμφανίσεις της Εθνικής στα προκριματικά του Euro 2016, με τον απολογισμό να είναι ένας βαθμός σε τρεις αγώνες. Πάντως, για την ώρα η ΕΠΟ δείχνει να στηρίζει τον Ιταλό προπονητή.
Νέα συνάντηση με τον προπονητή της Εθνικής, Κλαούντιο Ρανιέρι έχει προγραμματίσει την Τετάρτη ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, ενώ μαζί τους θα είναι και ο νέος διευθυντής ποδοσφαίρου των εθνικών ομάδων, Γιώργος Καραγκούνης.
Σκοπός της συζήτησης είναι να βρεθούν τα αίτια για τις κακές εμφανίσεις της Εθνικής στα προκριματικά του Euro 2016, με τον απολογισμό να είναι ένας βαθμός σε τρεις αγώνες.
Μια πρώτη συνάντηση υπήρξε το βράδυ της Τρίτης, μετά την ήττα από την Β.Ιρλανδία.
Για την ώρα πάντως, θέμα προπονητή δεν φαίνεται να υπάρχει από την πλευρά της ΕΠΟ, η οποία και μετά το τέλος του ματς εξέφρασε την στήριξή της στο πρόσωπο του Ιταλού τεχνικού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Bad Bunny φόρεσε Zara στο Super Bowl 2026 – Η ιστορία πίσω από την εμφάνισή του
- Στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ο Γουόρντ: Η ανάρτηση του από το ντέρμπι (pic)
- Ελληνική γλώσσα: Σε αναζήτηση της εθνικής αυτογνωσίας
- Ο Ντάντε Έξουμ έμεινε κι επίσημα ελεύθερος – Τι ισχύει με τον τραυματισμό του
- Ongoing Dialogue for “Calm Waters”
- Βιολάντα: «Υπήρχε μυρωδιά σαν γκάζι» – Πάνω από 25 εργαζόμενοι κατέθεσαν για επίμονη οσμή πριν την έκρηξη

