Η συμμετοχή της inart στην διεθνή έκθεση Maison & Objet στο Παρίσι ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Το εκθεσιακό κέντρο Villepinte Paris Nord II από τις 5 έως τις 9 Σεπτεμβρίου δέχθηκε χιλιάδες επισκέπτες που είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις συλλογές που παρουσιαστήκαν από τους μεγαλύτερους οίκους στον χώρο της διακόσμησης και του interior design.
Η MAISON & OBJET επιβεβαίωσε για μια ακόμη χρονιά την φήμη της και κράτησε ψηλά τον πήχη με τις πρωτοποριακές ιδέες τόσο σε επίπεδο προϊόντων, όσο και σε επίπεδο σχεδιασμού. Η inart με ακτίνα δράσης σε περισσότερες από 30 χώρες είχε δυναμική παρουσία, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και επικύρωσε την θέση της ανάμεσα στους διεθνείς οίκους που συμμετείχαν στην έκθεση.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας