Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Η συμμετοχή της inart στην διεθνή έκθεση Maison & Objet στο Παρίσι ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Το εκθεσιακό κέντρο Villepinte Paris Nord II από τις 5 έως τις 9 Σεπτεμβρίου δέχθηκε χιλιάδες επισκέπτες που είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις συλλογές που παρουσιαστήκαν από τους μεγαλύτερους οίκους στον χώρο της διακόσμησης και του interior design.
Η MAISON & OBJET επιβεβαίωσε για μια ακόμη χρονιά την φήμη της και κράτησε ψηλά τον πήχη με τις πρωτοποριακές ιδέες τόσο σε επίπεδο προϊόντων, όσο και σε επίπεδο σχεδιασμού. Η inart με ακτίνα δράσης σε περισσότερες από 30 χώρες είχε δυναμική παρουσία, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και επικύρωσε την θέση της ανάμεσα στους διεθνείς οίκους που συμμετείχαν στην έκθεση.