Τραυματίστηκε ο Κονέ, στην Εθνική ο Μάνταλος
Τον Πέτρο Μάνταλο κάλεσε εσπευσμένα ο Κλαούντιο Ρανιέρι στην εθνική ομάδα, ενόψει των αγώνων με Φινλανδία και Βόρεια Ιρλανδία για τα προκριματικά του EURO 2016 (11 και 14 Οκτωβρίου). Ο Ιταλός ομοσπονδιακός πληροφορήθηκε τον τραυματισμό του Παναγιώτη Κονέ (στον μηρό) στον σημερινό αγώνα της Ουντινέζε με την Τσεζένα και οι πρώτες εκτιμήσεις για την κατάσταση του διεθνούς μέσου δεν είναι ενθαρρυντικές.
Τον Πέτρο Μάνταλο κάλεσε εσπευσμένα ο Κλαούντιο Ρανιέρι στην εθνική ομάδα, ενόψει των αγώνων με Φινλανδία και Βόρεια Ιρλανδία για τα προκριματικά του EURO 2016 (11 και 14 Οκτωβρίου).
Ο Ιταλός ομοσπονδιακός πληροφορήθηκε τον τραυματισμό του Παναγιώτη Κονέ (στον μηρό) στον σημερινό αγώνα της Ουντινέζε με την Τσεζένα και οι πρώτες εκτιμήσεις για την κατάσταση του διεθνούς μέσου δεν είναι ενθαρρυντικές.
Έτσι αποφάσισε να προσθέσει στην αποστολή τον νεαρό παίκτη της ΑΕΚ, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τον περασμένο μήνα, στην εντός έδρας ήττα από τη Ρουμανία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: «Πάγωσαν» οι διαδικασίες επί της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ και ΗΠΑ λόγω Γροιλανδίας
- «Ήταν ένας τρόπος να μην αποδεχτώ τη σιωπή»: Η Κάουθερ Μπεν Χάνια για όσα δεν είδαμε στην ταινία για την Χιντ Ρατζάμπ
- Κικίλιας για νεκρό Λιμενικό στο Παράλιο Άστρος: Τα στελέχη του Λιμενικού ρισκάρουν καθημερινά τη ζωή τους
- Mercosur: Απογοήτευση στην Κομισιόν – Διχασμένο το Ευρωκοινοβούλιο – Η επόμενη μέρα
- LIVE: Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Καρλοβάρσκο
- Νεκρός λιμενικός στο Άστρος – Έπεσε στη θάλασσα να δέσει σκάφος



