Συνεχίζει εξαιρετικά η Καλλονή που κέρδισε και τον Πανθρακικό
Η Καλλονή έδωσε συνέχεια στην εντυπωσιακή φετινή εκκίνηση που πραγματοποιεί στη Σούπερ Λίγκα, καθώς επικράτησε στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης του Πανθρακικού με 2-0 (37΄ Αναστασιάδης, 65΄ Μανούσος), έκανε το «3Χ3» στις εντός έδρας αναμετρήσεις της κι έφτασε στους 10 βαθμούς και την τρίτη θέση, όπου ισοβαθμεί με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Ατρόμητο και Κέρκυρα, ύστερα από πέντε αγωνιστικές.
Η Καλλονή έδωσε συνέχεια στην εντυπωσιακή φετινή εκκίνηση που πραγματοποιεί στη Σούπερ Λίγκα, καθώς επικράτησε στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης του Πανθρακικού με 2-0 (37΄ Αναστασιάδης, 65΄ Μανούσος), έκανε το «3Χ3» στις εντός έδρας αναμετρήσεις της κι έφτασε στους 10 βαθμούς και την τρίτη θέση, όπου ισοβαθμεί με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Ατρόμητο και Κέρκυρα, ύστερα από πέντε αγωνιστικές.
Οι γηπεδούχοι άσκησαν μεγάλη πίεση στον αντίπαλό τους στο πρώτο ημίχρονο, με τον Πασχαλάκη να αναδεικνύεται σε πρόσωπο του αγώνα κάνοντας σωτήριες επεμβάσεις στο φάουλ του Μανούσου (25΄), στο σουτ του Καλτσά (28΄) και στην προσπάθεια του Χουάνμα (37΄), ενώ στο 28΄ ο Σερφά είχε αποκρούσει επί της γραμμής στην προβολή του Αντέγιο. Τελικά το σκορ άνοιξε για την Καλλονή ο Αναστασιάδης με κοντινό σουτ στο 37΄, από γέμισμα του παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας, Βαλιού.
Στο 55΄ ο Ίγκορ ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κεϊτά αλλά δεν συγκίνησε τον Σιδηρόπουλο και στο 65΄ οι νησιώτες «κλείδωσαν» τη νίκη και τους τρεις βαθμούς φτάνοντας στο 2-0, που σημείωσε ο Μανούσος σε αντεπίθεση, ύστερα από λάθος του Σερφά.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αν. Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κεϊτά, Χουάνμα, Γιορέντε – Ποτουρίδης, Μπαϊκαρά, Τζάνης
ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιάννης Ματζουράκης): Χογκ, Αναστασιάδης, Βαλλιός, Αντέγιο, Γιορέντε, Καλτσάς, Κεϊτά, Λεοζίνιο (76΄ Μπαρέρα), Μανούσος, Ναβάρο (82΄ Πιπίνης), Χουάνμα (84΄ Κύπρου).
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Ντιγκινί (82΄ Αράμπα), Λαδάκης, Τζάνης, Κάσες (58΄ Χασομέρης), Σερφά, Εμπόου, Μπαϊκαρά (51΄ Καθάριος), Ποτουρίδης, Ίγκορ.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 5 αγώνες)
1. ΠΑΟΚ 13
2. Βέροια 12
3. Ατρόμητος 10
. Ολυμπιακός 10
. Παναθηναϊκός 10
. Κέρκυρα 10
. Καλλονή 10
8. Αστέρας Τρίπολης 9
9. Πανιώνιος 7
10. ΟΦΗ 6
. Ξάνθη 6
12. ΠΑΣ Γιάννινα 5
. Πανθρακικός 5
14. Εργοτέλης 4
15. Πλατανιάς Χανίων 3
. Παναιτωλικός 3
17. Λεβαδειακός 2
18. Νίκη Βόλου 0
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μποζιντάρ Σαραμπογιούκοφ: Ο 21χρονος Βούλγαρος που διεκδικεί μετάλλιο στο μήκος από τον Τεντόγλου (vids)
- Ηράκλειο: Συνεχίζονται οι απολογίες των μελών του κυκλώματος που δραστηριοποιούνταν στην εμπορία ανθρώπων
- Γιάννης Κότσιρας: Με ανάρτηση του ζητά «μη μου στέλνετε τραγούδια που έχουν γραφτεί μέσω AI»
- Υδρογονάνθρακες: Συναντήσεις Παπασταύρου στο Χιούστον με Chevron και ExxonMobil
- Απίστευτη «καραμπόλα» σε αγώνα ποδηλασίας και σοκαριστική πτώση με το κεφάλι – Στο νοσοκομείο μία αθλήτρια (vid)
- «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ποινικοποιεί τις αντιπολεμικές διαμαρτυρίες» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ


