Έβαλε δυο γκολ και «ανέβασε» την Ακίσασπορ στην κορυφή ο Γκέκας
Είναι γνωστό πως ο Φάνης Γκέκας έχει εξαιρετική σχέση με τα δίχτυα και αυτό το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία που του δίνεται. Το ίδιο κάνει λοιπόν και με την νέα του ομάδα την Ακίσασπορ, την οποία έχει πάρει από το «χέρι» και την οδηγεί στην κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, ο Γκέκας, για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική σημείωσε δύο γκολ και, σε αντίθεση με την προηγούμενη αγωνιστική όπου ισοφάρισε, οδήγησε την ομάδα του στην νίκη με 2-1 απέναντι στην Καϊσέρισπορ.
Είναι γνωστό πως ο Φάνης Γκέκας έχει εξαιρετική σχέση με τα δίχτυα και αυτό το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία που του δίνεται. Το ίδιο κάνει λοιπόν και με την νέα του ομάδα την Ακίσασπορ, την οποία έχει πάρει από το «χέρι» και την οδηγεί στην κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος.
Συγκεκριμένα, ο Γκέκας, για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική σημείωσε δύο γκολ και, σε αντίθεση με την προηγούμενη αγωνιστική όπου ισοφάρισε, οδήγησε την ομάδα του στην νίκη με 2-1 απέναντι στην Καϊσέρισπορ.
Συγκεκριμένα η Καϊσέρισπορ, προηγήθηκε στο 33′ με τον Άλκιλιτς και κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο Λαρισαίος επιθετικός, ο οποίος με δύο γκολ στο 53′ και στο 90′ έδωσε τη νίκη και την πρωτιά στην ομάδα του.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκέκας είναι πρώτο σκόρερ με 4 γκολ σε 3 συμμετοχές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γαλλία: Δύο νέες συλλήψεις στη Γαλλία για την απόπειρα επίθεσης στην Bank of America
- Μπαρτομέου: «Γελάω όταν με αποκαλούν τον χειρότερο πρόεδρο στην ιστορία της Μπαρτσελόνα»
- Greek PM on Tempi Trial, Fuel Pass etc. in Weekly Post
- Πώς θα εξελιχθεί η επικίνδυνη κακοκαιρία που θα κορυφωθεί την Πρωταπριλιά – Οι «κόκκινες» περιοχές
- Η πρώτη εμφάνιση του Μάρτιν Σορτ μετά την αυτοκτονία της κόρης του
- Θετικά νέα για την πορεία της υγείας του Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Είμαι καλά τώρα, έχω αναρρώσει πλήρως»




