Έβαλε δυο γκολ και «ανέβασε» την Ακίσασπορ στην κορυφή ο Γκέκας
Είναι γνωστό πως ο Φάνης Γκέκας έχει εξαιρετική σχέση με τα δίχτυα και αυτό το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία που του δίνεται. Το ίδιο κάνει λοιπόν και με την νέα του ομάδα την Ακίσασπορ, την οποία έχει πάρει από το «χέρι» και την οδηγεί στην κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, ο Γκέκας, για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική σημείωσε δύο γκολ και, σε αντίθεση με την προηγούμενη αγωνιστική όπου ισοφάρισε, οδήγησε την ομάδα του στην νίκη με 2-1 απέναντι στην Καϊσέρισπορ.
Είναι γνωστό πως ο Φάνης Γκέκας έχει εξαιρετική σχέση με τα δίχτυα και αυτό το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία που του δίνεται. Το ίδιο κάνει λοιπόν και με την νέα του ομάδα την Ακίσασπορ, την οποία έχει πάρει από το «χέρι» και την οδηγεί στην κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος.
Συγκεκριμένα, ο Γκέκας, για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική σημείωσε δύο γκολ και, σε αντίθεση με την προηγούμενη αγωνιστική όπου ισοφάρισε, οδήγησε την ομάδα του στην νίκη με 2-1 απέναντι στην Καϊσέρισπορ.
Συγκεκριμένα η Καϊσέρισπορ, προηγήθηκε στο 33′ με τον Άλκιλιτς και κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο Λαρισαίος επιθετικός, ο οποίος με δύο γκολ στο 53′ και στο 90′ έδωσε τη νίκη και την πρωτιά στην ομάδα του.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκέκας είναι πρώτο σκόρερ με 4 γκολ σε 3 συμμετοχές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επίθεση στο Ιράν: Και τώρα τι;
- Ιράν: Νέα ομοβροντία πυραύλων κατά του Ισραήλ – Συναγερμός σε διάφορους τομείς της επικράτειας
- Η Κίνα αυξάνει κατά 7% τον προϋπολογισμό για την άμυνα το 2026
- Ιράν: Διαψεύδει δημοσιεύματα για «αποστολή μηνυμάτων» διαπραγμάτευσης στις ΗΠΑ
- Ιράν: Νέα άνοδος της τιμής του πετρελαίου κατά 2% στο άνοιγμα των ασιατικών αγορών
- Ιράν: Ο Ζελένσκι λέει ότι οι ΗΠΑ και άλλες χώρες του ζήτησαν βοήθεια για την αντιμετώπιση των ιρανικών drones

