Στο συνέδριο προπονητών FIFA και UEFA ο Ρανιέρι
Σε συνέδριο ομοσπονδιακών προπονητών που συνδιοργανώνουν οι FIFA και UEFA στη Ρωσία (Αγία Πετρούπολη) με θέμα την αποτίμηση του Μουντιάλ 2014 μετέχει ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Κλάουντιο Ρανιέρι. Στο μεταξύ, η UEFA όρισε τον Θανάση Μπριάκο παρατηρητή στον αγώνα Τσέλσι-Σάλκε (17/9), για τη φάση των ομίλων του Champions League και Γιώργο Μπίκα στην αναμέτρηση των ομίλων του Europa League, Σλόβαν Μπρατισλάβας - Νάπολι (2/10/2014).
Σε συνέδριο ομοσπονδιακών προπονητών που συνδιοργανώνουν οι FIFA και UEFA στη Ρωσία (Αγία Πετρούπολη) με θέμα την αποτίμηση του Μουντιάλ 2014 μετέχει ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Κλάουντιο Ρανιέρι.
Στο περιθώριο των εργασιών του συνεδρίου ο κ. Ρανιέρι γευμάτισε με τον Φάμπιο Καπέλο, ενώ είχε συναντήσεις με τους Άλεξ Φέργκιουσον, Αντόνιο Κόντε, Ντιντιέ Ντεσάμπ, Τιμούρ Κετσπάγια, Ζεράρ Ουγέ και Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Το πρωινό πρόγραμμα του συνεδρίου περιλάμβανε ομιλία του Γιόαχιμ Λεβ, ο οποίος ανάλυσε το πλάνο και τη λειτουργία της Εθνικής Γερμανίας, από την προκριματική φάση ως την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.
Το απόγευμα έγιναν παρατηρήσεις σε θέματα τακτικής από εξειδικευμένους συνεργάτες της FIFA και της UEFA, ενώ αύριο θα γίνει ανάλυση σε θέματα διαιτησίας.
Μπριάκος και Μπίκας σε αγώνες της UEFA
Η UEFA όρισε τον Θανάση Μπριάκο παρατηρητή στον αγώνα Τσέλσι-Σάλκε (17/9), για τη φάση των ομίλων του Champions League.
Επίσης, ο Γιώργος Μπίκας ορίστηκε στην αναμέτρηση των ομίλων του Europa League, Σλόβαν Μπρατισλάβας – Νάπολι (2/10/2014), ενώ ο ίδιος θα συμμετάσχει στους αγώνες του 7ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων, που θα διεξαχθούν στην Ουγγαρία (21-26/10/2014).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Ανακωχή» Πάλας – Γκλάσνερ, μένει ο Αυστριακός στον πάγκο των «αετών»
- «Νόμος περί Εξέγερσης» – Το Πεντάγωνο προετοιμάζει 1.500 στρατιώτες για αποστολή στη Μινεσότα
- Ταΰγετος: Γλίστρησαν και έπεσαν σε χαράδρα – Δύσκολη η επιχείρηση απεγκλωβισμού των 8 ορειβατών – 4 τραυματίες
- Ψυχομαγεία, Ταρώ και Θάνατος – Ο Αλεχάντρο Χοντορόφσκι είναι έτοιμος να πεθάνει με έναν «μεγάλο οργασμό»
- Ηλιούπολη – Ολυμπιακός Β’ 1-0: Το γκολ του Μπλανκ έκρινε τον αγώνα (vid)
- Συρία: Στην κομβική πόλη Ράκα εισέβαλε ο κυβερνητικός στρατός – Μάχες με τους Κούρδους, ποιος ελέγχει τι


